Βίντι-ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός-Ντουντελάνζ & όλη η δράση από την 4η αγωνιστική του UEFA Europa League αποκλειστικά στην Cosmote TV - iefimerida.gr

Βίντι-ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός-Ντουντελάνζ & όλη η δράση από την 4η αγωνιστική του UEFA Europa League αποκλειστικά στην Cosmote TV

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League ξεκινά και οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις κρίσιμες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, που θα καθορίσουν την παρουσία τους στους «32» της διοργάνωσης, αλλά και όλη τη δράση της Πέμπτης 8/11 ζωντανά και αποκλειστικά μέσα από τα κανάλια COSMOTE SPORT.

Την Πέμπτη 8/11, πριν την έναρξη των αναμετρήσεων, οι τηλεθεατές θα μεταφερθούν στη Βουδαπέστη μέσω της εκπομπής «UEFA Europa League Show» (18.00, COSMOTE SPORT 2HD) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα. Εκεί, θα βρίσκονται οι απεσταλμένοι της COSMOTE TV, Αντρέα Παλομπαρίνι και Μιχάλης Μελισσίδης, οι οποίοι θα μεταφέρουν το κλίμα που επικρατεί στην έδρα της Βίντι και τις τελευταίες εξελίξεις πριν τη «σέντρα» με τον ΠΑΟΚ στις 19.55 (COSMOTE SPORT 2HD). Την ίδια ώρα (19.55) ξεχωρίζει και η αναμέτρηση Μπάτε Μπορίσοφ-Τσέλσι (COSMOTE SPORT 4HD).

Παράλληλα, μέσω της εκπομπής, θα γίνει και η πρώτη σύνδεση με το «Γ. Καραϊσκάκης» για το ματς του Ολυμπιακού με την Ντουντελάνζ (22.00 COSMOTE SPORT 3HD). Κατά τη διάρκειά της, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων αποκλειστική συνέντευξη του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος μίλησε στην κάμερα για την επιστροφή του στους “ερυθρόλευκους”, αλλά και για το ματς με την ομάδα από το Λουξεμβούργο.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, το παρασκήνιο και όλες οι λεπτομέρειες πριν την έναρξή της θα παρουσιαστούν μέσα από το Pre Game Show (21.00, COSMOTE SPORT 3HD) με τους Τάσο Κολλίντζα, Γιώργο Θαναηλάκη, Δημήτρη Σπηλιόπουλο, Μάνο Σπανόπουλο και Ανδρέα Σερεβέτα. Στη ζώνη των 22.00, οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους και τον αγώνα Mπέτις-Μίλαν (COSMOTE SPORT 2HD).

Με την ολοκλήρωση των αγώνων, η εκπομπή «UEFA Europa League Show» (00.00) θα επιστρέψει στο COSMOTE SPORT 2HD για την παρουσίαση όλων των highlights από τα παιχνίδια της ημέρας, τις αναλύσεις και τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

Επίσης, οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους και την εκπομπή "UEFA Europa League Λεπτό προς Λεπτό" (19.45, COSMOTE SPORT 1HD) με τους Πέτρο Δριτσάκο και Τόλη Χριστοφοράκη για ζωντανή ενημέρωση από όλα τα γήπεδα στα οποία υπάρχει αγωνιστική δράση.

Ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα μεταδόσεων της Πέμπτης 8/11:

Βίντι-ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός-Ντουντελάνζ & όλη η δράση από την 4η αγωνιστική του UEFA Europa League αποκλειστικά στην Cosmote TV | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ