Ο Νικ Κύργιος κατέφυγε σε ψυχολόγους -«Ισως και να άργησα» - iefimerida.gr

Ο Νικ Κύργιος κατέφυγε σε ψυχολόγους -«Ισως και να άργησα»

Ο Νικ Κύργιος/ Φωτογραφία: AP- Aijaz Rahi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επειτα από μία χρονιά με αρκετά σκαμπανεβάσματα, αλλά και πολλές «εκρήξεις» στο κορτ, ο Νικ Κύργιος αποφάσισε να απευθυνθεί σε ψυχολόγους.

Ο 23χρονος ελληνικής καταγωγής τενίστας έβαλε πρόωρα τέλος στη σεζόν, τον Οκτώβριο, εξαιτίας τραυματισμού στον αγκώνα. Ξεκινώντας όμως την προετοιμασία του για την επόμενη χρονιά, το Νο 37 της παγκόσμιας κατάταξης αποφάσισε ότι δεν πρέπει να προετοιμάσει μόνο το σώμα του.

«Προφανώς φέτος πάσχιζα με κάποια πράγματα, εντός και εκτός κορτ, οπότε δεν ήταν πολύ εύκολο. Ομως, ξεκίνησα να πηγαίνω σε κάποιους ψυχολόγους», δήλωσε στην εφημερίδα Canberra Times.

«Ισως να το καθυστέρησα λίγο. Αλλά το κάνω και αισθάνομαι ότι μπορώ να το συζητώ ανοιχτά. Δεν νιώθω πλέον ότι πρέπει να κρατάω κρυφά αυτά τα πράγματα», συμπλήρωσε.

Παρότι ιδιαίτερα ταλαντούχος, ο Κύργιος έχει γίνει περισσότερο γνωστός για τα ξεσπάσματά του στο κορτ, με αποτέλεσμα να γίνεται στόχος έντονης κριτικής εξαιτίας της συμπεριφοράς του.

Ο 23χρονος Αυστραλός δήλωσε ότι είναι πολύ τυχερός που κάνει διεθνή καριέρα στο τένις, ενώ αποφάσισε να αλλάξει το πρόγραμμά του, ώστε να μην «καεί» ξανά, σωματικά και πνευματικά.

«Με την ομάδα μου θα καταρτίσουμε ένα σωστό πρόγραμμα. Δεν νομίζω ότι το έκανα καλά τα τελευταία έτη, γιατί ούτε μια χρονιά δεν έχω φτάσει έως το τέλος της σεζόν», σχολίασε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νικ Κύργιος ψυχολόγος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ