Γεννηματά για συμφωνία Εκκλησίας-Πολιτείας: «Τσίπρας, Καμμένος και Μητσοτάκης πάνε μαζί» - iefimerida.gr

Γεννηματά για συμφωνία Εκκλησίας-Πολιτείας: «Τσίπρας, Καμμένος και Μητσοτάκης πάνε μαζί»

Η Φώφη Γεννηματ -Φωτογραφία:Intimenews/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα, του Πάνου Καμμένου αλλά και του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά σχολιάζοντας την συμφωνία Πολιτείας-Εκκλησίας.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής επεσήμανε ότι «για μια ακόμη φορά σε ένα σημαντικό θέμα όπως οι σχέσεις Εκκλησίας κράτους, γίνονται προεκλογικοί χειρισμοί που θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα από αυτά που υποτίθεται ότι αντιμετωπίζουν». Μάλιστα σημείωσε ότι «ήδη πρώτο θύμα είναι ο λαϊκός κλήρος».

Για να καταλήξει αιχμηρά, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, στηλιτεύοντας και το πρόεδρο της ΝΔ η οποία εκτίμησε ότι η συμφωνία είναι σε «θετική κατεύθυνση»: «Δεν είναι τυχαίο ότι και σε αυτό το θέμα Τσίπρας Μητσοτάκης και Καμμένος πάνε μαζί».

Για συνταγματική αναθεώρηση: Δεν δίνουμε λευκή επιταγή ούτε στον Μητσοτάκη

Ταυτόχρονα, η Φώφη Γεννηματά είπε διπλό «όχι» σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ σε σχέση με την συνταγματική αναθεώρηση.

Η Φώφη Γεννηματά ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται το ΚΙΝΑΛ να συμπράξει στους σχεδιασμούς των δύο μεγάλων κομμάτων, είτε προεκλογικά, είτε μετεκλογικά.

«Δεν θα δώσουμε λευκή επιταγή ούτε στον κ. Μητσοτάκη ούτε σε οποιονδήποτε έχει την ψευδαίσθηση ότι θα επιβάλει τις θέσεις του για το Σύνταγμα στην επόμενη Βουλή» τόνισε η Φώφη Γεννηματά.

Οπως πρόσθεσε «με την παρουσία και τις θέσεις μας στη Βουλή δεν θα επιτρέψουμε ούτε τα προεκλογικά παιχνίδια του κ. Τσίπρα, ούτε τις μετεκλογικές υστεροβουλίες του κ Μητσοτάκη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ