Αλβανικά ΜΜΕ: Ντυμένος καταδρομέας θα ταφεί ο Κατσίφας - iefimerida.gr

Αλβανικά ΜΜΕ: Ντυμένος καταδρομέας θα ταφεί ο Κατσίφας

Την Πέμπτη η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύς κόσμος αναμένεται αύριο στους Βουλιαράτες, το χωριό του Κωνσταντίνου Κατσίφα, εκεί όπου θα γραφτεί ο επίλογος της δολοφονίας του 35χρονου.

Αυξημένα είναι και τα μέτρα ασφαλείας τόσο από την ελληνική όσο και από την αλβανική αστυνομία στα σύνορα για την αυριανή ημέρα, όταν θα τελεστεί η κηδεία του 35χρονου.

Η οικογένεια Κατσίφα μέσα σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα παρέλαβε στη 1.00 τα ξημερώματα τη σορό του Κωνσταντίνου, από το νεκροτομείο Τιράνων, δέκα ημέρες μετά το θάνατό του. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ ο Κωνσταντίνος Κατσίφας θα ταφεί με στρατιωτικά ρούχα.

Σύμφωνα με την παράδοση, η σορός του Κωνσταντίνου Κατσιφα θα μεταφερθεί σήμερα το απόγευμα στο πατρικό του σπίτι, για να ξενυχτήσει και να θρηνήσει η οικογένεια τον νεκρό της.

Η κηδεία του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα έχει προγραμματιστεί να γίνει αύριο, Πέμπτη, στις 13:00 τοπική ώρα.

Δεκάδες πούλμαν έχουν ναυλωθεί προκειμένου να παραστούν στην κηδεία άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Στο χωριό ήδη από σήμερα έχουν αρχίσει να φτάνουν συγγενείς και φίλοι από την Αθήνα και άλλες περιοχές της Ελλάδας για το τελευταίο αντίο στον 35χρονο.

Δείτε τι έπαιξαν τα τοπικά Μεσα γαι τη μεταφορά της σορού

Στη 01:00 τα ξημερώματα παρέλαβε η οικογένεια τη σορό

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μέσα σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα η οικογένεια Κατσίφα παρέλαβε στη 1 τα ξημερώματα τη σορό του Κωνσταντίνου, από το νεκροτομείο Τιράνων, δέκα ημέρες μετά τον θάνατό του.

Η Εισαγγελία Τιράνων, ύστερα από την παρέμβαση της αλβανικής προεδρίας, έκανε δεκτό το αίτημα της οικογένειας. Η σορός στις 6 το πρωί έφτασε στο γραφείο τελετών στη Δερβιτσάνη και αναμένεται να μεταφερθεί νωρίς το απόγευμα στο σπίτι της οικογένειας, σύμφωνα με την παράδοση του τόπου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κωνσταντίνος Κατσίφας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ