Με αυτή τη δίαιτα έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης η Κέιτ Μίντλετον - iefimerida.gr

Με αυτή τη δίαιτα έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης η Κέιτ Μίντλετον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κέιτ Μίντλετον μετά από τρεις εγκυμοσύνες διατηρείται σε άψογη φόρμα και φυσικά έχει επανέλθει στα κιλά που είχε όταν πρωτό... παντρεύτηκε.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ γέννησε το τρίτο της παιδί τον περασμένο Απρίλιο και άρχισε να χάνει τα κιλά της εγκυμοσύνης σταδιακά, με φυσιολογικούς ρυθμούς.

Λίγες ώρες μετά τη γέννηση του πρίγκιπα Λούις

Δεν συγκαταλέγεται σε καμία περίπτωση στις σελέμπριτι που εξαφανίζονται οι κοιλιές και τα κιλά της εγκυμοσύνης σε χρόνο dt.

Αντίθετα, η Κέιτ Μίντλετον πήρε το χρόνο της και ακολουθώντας μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή, παράλληλα με γυμναστική κατάφερε να επανέλθει σε φόρμα.

Λίγες ημέρες αργότερα στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ

Τι ακριβώς διατροφή κάνει, όμως;

Η Κέιτ Μίντλετον για το γάμο της έκανε τη δίαιτα Ντουκάν. Την ακολούθησε μάλιστα με τέτοια εμμονή που στο έμοιαζε ότι είχε φτάσει στα όρια της ανορεξίας.

Στη συνέχεια όμως και μετά από έναν μακρύ μήνα του μέλιτος, ήρθαν τα τρία μωρά και το σώμα της αλλά και οι προτεραιότητές της, μοιραία, άλλαξαν.

Πάντα, όμως, ένα εξάμηνο μετά από κάθε εγκυμοσύνη, η δούκισσα του Κέιμπριτζ καταφέρνει να επανέρχεται πλήρως σε φόρμα.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ η Κέιτ Μίντλετον τα καταφέρνει όχι κάνοντας κάτι ιδιαίτερο, αλλά απλά τρώγοντας υγιεινά και ελαφρά, δηλαδή αβοκάντο, μπέρις και κουάκερ.

Για να διατηρήσει το βάρος της μικρό τρώει συνήθως σεβίτσε, γκασπάτο, σαλάτες με καρπούζι και ταμπουλέ.

Πιστεύεται ακόμη ότι μια ολόκληρη ημέρα κάθε εβδομάδα κάνει ωμοφαγία.

Ο σεφ της βασιλικής οικογένειας Κάρολιν Ρομπ υποστηρίζει ότι η Κέιτ απολαμβάνει τα οικογενειακά γεύματα και προτιμά τα μαγειρεμένα με κάρυ φαγητά, όταν δεν κάνει δίαιτα.

Υπάρχει, όμως και ένα υγιεινό προϊόν το οποίο δεν αρέσει καθόλου στην Κέιτ Μίντλετον και το έχει αποκαλύψει μάλιστα και μόνη της. Κατά τη διάρκεια μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης σε καφέ, την πλησίασε κάποιος φαν, άνοιξε μια συζήτηση μαζί της και εκείνη μεταξύ άλλων του είπε: «Μην πιστεύεις οτιδήποτε διαβάζεις. Δεν μου αρέσει καθόλου το γάλα αμυγδάλου».

Η Κέιτ πριν λίγες ημέρες, πιο αδύνατη από ποτέ.

Πέρα από όλα αυτά, η διαιτολόγος της, Λουίζ Πάρκερ, την οποία είχε εμπιστευθεί και το 2013 μετά την γέννηση του Πρίγκιπα Τζορτζ, αποκάλυψε το ακριβές πρόγραμμα που ακολούθησε η Κέιτ και τώρα.

Αυτή την φορά, λοιπόν, η Λουίζ πρότεινε στη Δούκισσα ένα πρόγραμμα 7 βημάτων (για 7 μέρες) που στόχευε στην αποτελεσματική απώλεια βάρους.

«Το πρόγραμμα επτά βημάτων είχε στόχο την απώλεια βάρους και είναι αποτελεσματικό» αναφέρει η διαιτολόγος, προσθέτοντας πως οι αλλαγές φαίνονται μέσα σε μόλις μια εβδομάδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Δεν έτρωγε απ΄ εξω

Junk food, φαγητό απ΄ έξω και αλκοόλ ήταν τα τρία πράγματα που η Κέιτ Μίντλετον έκοψε μαχαίρι όλο αυτόν τον καιρό.
Μάλιστα η Δούκισσα δεν έτρωγε ούτε σάλτσες, σος, και άλλα επεξεργασμένα φαγητά που ουσιαστικά ήταν «βόμβες» θερμίδων.

Είπε τέλος στο αλάτι

Μπορεί όπως εξηγεί η διαιτολόγος της να είναι επικίνδυνο για κάποιον να κόψει εντελώς το αλάτι, ωστόσο οι περισσότεροι μπορούν να το κόψουν κατά το ήμισυ.
Η Κέιτ, λοιπόν, έκοψε μαχαίρι το αλάτι και όπως είπε η Λουίζα είδε αμέσως απίστευτη διαφορά.

Ανακάλυψε νέα φαγητά

Η διατροφολόγος της Μίντλετον την προέτρεψε να δοκιμάσει νέες συνταγές και φαγητά που τρώνε οι vegan.
Ετσι η Κέιτ ένταξε στην δίαιτά της πολύχρωμα λαχανικά και μερίδες φρούτων τα οποία και έτρωγε σε καθημερινή βάση.

Ήπιε πολύ νερό

Χρειάστηκε να πίνει από 2 έως 3 λίτρα νερό την ημέρα ώστε να κρατήσει ενυδατωμένο τον οργανισμό της και να μην νιώθει πείνα. Ωστόσο η Λουίζα αναφέρει πως δεν πρέπει να το παρακάνει κανείς, καθώς μπορεί να πάθει υπονατριαιμία.

Έτρωγε πρωτεΐνη

Συγκεκριμένα, η Κέιτ Μίντλετον έκανε τρία στοχευμένα γεύματα την ημέρα μαζί με δύο σνακ, προσθέτοντας λίγη πρωτεΐνη και στα τρία γεύματα.
Για σνακ έτρωγε ένα μήλο με 12 αμύγδαλα, ή λίγο τυρί κότατζ σε μία φρυγανιά ή δύο μίνι φραγκοστάφυλα με μία κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο.

Εκανε γυμναστική κάθε μέρα

Ιδανικά όπως αναφέρει η Λουίζα τουλάχιστον μία ώρα την ημέρα είναι αρκετή για γυμναστική. Τα καλύτερα προγράμματα είναι τα αερόβια με καθίσματα, κοιλιακούς και push ups.

Κοιμόταν καλά

Σύμφωνα με τη Louise Parker όσες πελάτισσες της, μαζί και η Κέιτ, κοιμούνταν επτά με οχτώ ώρες τη νύχτα είχαν εξαιρετικά αποτελέσματα. Η συμβουλή της για όσες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον ύπνο είναι να προσπαθήσουν να κλείσουν όλες τις συσκευές στις 9 ή να κάνουν μπάνιο με αιθέρια έλαια λεβάντας και άλατα μαγνησιού.

Εκανε και πιλάτες και γιόγκα

Οσο για την γυμναστική που κάνει η Μίντλετον, η διατροφολόγος της αποκάλυψε πως αν και έπρεπε να «κυνηγά» τα παιδιά στον κήπο του παλατιού, δεν έχανε ποτέ την γυμναστική της.

Το πρόγραμμα που προτιμά είναι πιλάτες, ενώ κάνει συχνά και γιόγκα όπως η Μέγκαν Μαρκλ.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον Διατροφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ