Miss BumBum: Χαμός σε καλλιστεία οπισθίων, πιάστηκαν στα χέρια οι διαγωνιζόμενες [εικόνες] - iefimerida.gr

Miss BumBum: Χαμός σε καλλιστεία οπισθίων, πιάστηκαν στα χέρια οι διαγωνιζόμενες [εικόνες]

Καλλιστεία στην Βραζιλία/ Φωτογραφία: Splashnews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κακός χαμός έγινε στα καλλιστεία Miss BumBum 2018, όπου μέσα από αυτά κάθε χρόνο αναδεικνύονται τα καλύτερα οπίσθια στην Βραζιλία.

Ολα ξεκίνησαν όταν ανακοινώθηκε η νικήτρια, καθώς κατά πάνω της έτρεξε μία από τις διαγωνιζόμενες και της άρπαξε το στέμμα, υποστηρίζοντας πως αυτή το άξιζε.

Η νικήτρια των Miss BumBum 2018 είναι η 31χρονη Ελεν Σαντάνα, η οποία δεν πρόλαβε καλά καλά να φορέσει το στέμμα της και δέχτηκε επίθεση από την 27χρονη Αλίνα Ούβα, η οποία της τράβηξε την κορδέλα, την φόρεσε και φωναζε πως εκείνη έπρεπε να νικήσει, καθώς έχει τα πιο ωραία και φυσικά οπίσθια.

Ο κακός χαμός έγινε σε καλλιστεία για την ανάδειξη των καλύτερων οπισθίων στην Βραζιλία.

Υποστηρίζοντας πως το παιχνίδι ήταν στημένο, καθώς η Αλίνα είχε κερδίσει τις ψήφους του κοινού, αλλά όχι της κριτικής επιτροπής, η υποψήφια άρχισε να ωρύεται επί σκηνής.

«Υπάκουσα όλους τους κανόνες και τα δικά μου οπίσθια είναι τα μοναδικά που είναι 100% φυσικά. Εκπροσωπώ τα φυσικά Βραζιλιάνικα οπίσθια και κανείς δεν μπορεί να μου το στερήσει αυτό. Και οι τρεις φιναλίστ είναι ψεύτικες, τα οπίσθια τους είναι απόλυτα σιλικονάτα και αυτό είναι άδικο» δήλωσε η Ούβα μετά το χαμό που προκάλεσε στη σκηνή.

Ολα ξεκίνησαν όταν ανακοινώθηκε η νικήτρια, καθώς κατά πάνω της έτρεξε μία από τις διαγωνιζόμενες και της άρπαξε το στέμμα, υποστηρίζοντας πως αυτή το άξιζε.

Από την πλευρά της η νικήτρια των Miss BumBum δήλωσε πως η άλλη διαγωνιζόμενη της πήρε την κορδέλα γιατί δεν μπορούσε να της πάρει τον τίτλο.

« Έχω δουλέψει πολύ σκληρά και μου αξίζει ο τίτλος γιατί έχω τα πιο σφιχτά οπίσθια», πρόσθεσε.

Πάντως αυτή δεν ήταν η μοναδική ανατροπή στα καλλιστεία, καθώς στην τρίτη θέση αναδείχθηκε μια τρανσέξουαλ.

Στο φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν μεταξύ άλλων μια αστυνομικός, μια μεσίτρια και μια δημοσιογράφος.

Φωτογραφίες: Splash / Ideal Image

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καλλιστεία οπίσθια βραζιλία Miss Bum Bum
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ