Οι καθηγητές κλείνουν σήμερα τη Φιλοσοφική, ο Ρουβίκωνας λέει θα ανοίξει για το γλέντι - iefimerida.gr

Οι καθηγητές κλείνουν σήμερα τη Φιλοσοφική, ο Ρουβίκωνας λέει θα ανοίξει για το γλέντι

Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλειστή θα παραμείνει σήμερα η Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ, μετά από απόφαση της Συγκλήτου, προκειμένου να μην γίνει το ρεμπέτικο γλέντι που έχει προγραμματίσει ο «Ρουβίκωνας».

Η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής αποφάσισε για συμβολικούς λόγους να παραμείνει κλειστή σήμερα η Σχολή, επισημαίνοντας την αυθαίρετη παρουσία της αναρχικής συλλογικότητας εκεί εκεί.

«Η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής, με συνέπεια στη μέχρι τώρα στάση της σχετικά με την αυθαίρετη παρουσία της “Αναρχικής Συλλογικότητας Ρουβίκωνας” στη Σχολή και αρνούμενη να αποδεχθεί την εξαγγελθείσα χθες δράση της, ανακοινώνει ότι αύριο, Τετάρτη 7/11/2018, η Σχολή θα παραμείνει συμβολικά κλειστή», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Αντιδρά ο «Ρουβίκωνας» -Η σχολή θα ανοίξει... ο κόσμος να χαλάσει

Ωστόσο, με ανάρτηση στο Facebook, η «Φοιτητική Ομάδα Ρουβίκωνας» διαμηνύει ότι το ρεμπέτικο γλέντι θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 13:00 σήμερα το μεσημέρι, και προειδοποιεί ότι η σχολή θα ανοίξει... ο κόσμος να χαλάσει. Παράλληλα, καλεί τους φοιτητές να περιφρουρήσουν το άσυλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φιλοσοφική σχολή ΕΚΠΑ Ρουβίκωνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ