Εγραψαν απειλητικά συνθήματα έξω από σπίτια μελών του Ρουβίκωνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Εγραψαν απειλητικά συνθήματα έξω από σπίτια μελών του Ρουβίκωνα [εικόνες]

Συνθήματα έξω από τα σπίτια μελών του Ρουβίκωνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα περίεργο περιστατικό καταγγέλει το γνωστό μέλος του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαίτζίδης στο facebook. Οπως αναφέρει «φασίστες έγραψαν απειλητικά συνθήματα έξω από τα σπίτια δυο συντρόφων μας».

Και παρουσιάζει και φωτογραφίες από συνθήματα γραμμένα τους τοίχους Ρουβίκωνες θα Πεθάνετε. Ο Γ. Καλαϊτζίδης υποστηρίζει ακόμα ότι τα σπίτια των μελών του Ρουβίκωνα είναι σε αστυνομικό κλοιό, οτι γίνονται συνέχεια προσαγωγές και κλήσεις στην Ασφάλεια για διάφορες υποθέσεις και προσθέτει: Και τώρα έχουμε και τους ναζί κάτω από τα σπίτια μας. Ο Γ. Καλαϊτζίδης προειδοποιεί με την ανάρτησή του ότι θα γίνεται πλέον περιφρούρηση των σπιτιών για την ασφάλεια των μελών του Ρουβίκωνα ενώ απειλεί ότι «θα κοπεί όποιο χέρι απλωθεί σε άνθρωπο δικό μας».

Γράφει ο Γιώργος Καλαϊτζίδης στην ανάρτησή του:

«Χτές το βράδυ,φασίστες έγραψαν απειλητικά συνθήματα εξω απο τα σπίτια δυο συντρόφων μας.Εδω και πολύ καιρό τα σπίτια των περισσοτέρων απο μας είναι σε αστυνομικό κλοιό.Οι παρακολουθήσεις απο την ασφάλεια είναι καθημερινές.Παίρνουν κάθε μέρα συντρόφους-σες μας απο τον δρόμο και τους πάνε στην ΓΑΔΑ.Μας έρχονται συνέχεια κλήσεις με καινούργιες υποθέσεις και κατηγορίες.Τα μίντια συστηματικά ρίχνουν τόνους λάσπης στην ομάδα μας.Ο άρειος πάγος κάθε τρείς και λίγο κάνει έρευνες που μας αφορούν.Και τώρα έχουμε και τους ναζί κάτω απο τα σπίτια μας.
Μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο: Ο Ρουβίκωνας θα περιφρουρήσει τα σπίτια και την ασφάλεια των μελών του.Και ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΟΠΟΙΟ ΧΕΡΙ ΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

Τα συνθήματα έξω από τα σπίτια των μελών του Ρουβίκωνα
Ρουβίκωνες θα πεθάνετε έγραψαν άγνωστοι έξω απο τα σπίτι μελών της οργάνωσης καταγγέλει ηγετικό στέλεχός της
Εγραψαν απειλητικά συνθήματα έξω από σπίτια μελών του Ρουβίκωνα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρουβίκωνας ΓΑΔΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ