Γερμανία: Το 2019 θα είναι το έτος της Ελλάδας για τον τουρισμό - iefimerida.gr

Γερμανία: Το 2019 θα είναι το έτος της Ελλάδας για τον τουρισμό

Τουρίστες στο κέντρο της Αθήνας/Φωτογραφία: Sooc
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το 2019 θα είναι το έτος της Ελλάδας», εκτιμά η DER Touristik, η μεγαλύτερη εταιρεία ταξιδίων στις γερμανόφωνες χώρες.

Ο επικεφαλής για την Ευρώπη της DER Touristik Ρενέ Χέρτζοκ εξηγεί μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό “Touristic Aktuell” ότι η παρουσία της εταιρείας του στην Ελλάδα παραμένει σταθερή με 14 οικογενειακά ξενοδοχεία σε διάφορες περιοχές, αλλά και 43 καταλύματα στα οποία δεν επιτρέπονται παιδιά. Αυτό σημαίνει ότι το 15% των 282 καταλυμάτων μόνο για ενήλικες που διαθέτει η εταιρεία βρίσκεται στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον Χέρτζοκ, το 2019 «θα είναι το έτος της Ελλάδας» χάρη «στη σωστή σχέση ποιότητας- τιμής» που έχει η χώρα μεταξύ των καλοκαιρινών προορισμών.

«Η ατμόσφαιρα είναι σταθερή και θετική», επισημαίνει ο Χέρτζοκ, ο οποίος αναμένει ένα «σούπερ καλοκαίρι 2019», καθώς η DER Touristik έχει ήδη ξεκινήσει τις κρατήσεις, έχοντας στη φαρέτρα της νέα πολυτελή ξενοδοχεία και πολύ καλές τιμές.

Οι τοπ προορισμοί για το καλοκαίρι, εκτός της Ελλάδας, είναι, σύμφωνα με τον Χέρτζοκ, η Τυνησία και η Αίγυπτος, ενώ για πιο μακρινά ταξίδια η εταιρεία προτείνει, χάρη στις μειωμένες τιμές τους, τη Νότια Αφρική και τη Ναμπίμπια, αλλά και τις Μαλδίβες και την Ταϊλάνδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τουρισμός DER Touristik Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ