Μέσα στην γκαρνταρόμπα της Μέγκαν Μαρκλ -Oι 30 εμφανίσεις των 130.000 λιρών που εξόργισαν τους Βρετανούς [εικόνες] - iefimerida.gr

Μέσα στην γκαρνταρόμπα της Μέγκαν Μαρκλ -Oι 30 εμφανίσεις των 130.000 λιρών που εξόργισαν τους Βρετανούς [εικόνες]

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι στα Φίτζι/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τριάντα δημιουργίες, 16 μέρες σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Φίτζι και Τόγκα και πάνω από 130.000 λίρες... είναι οι εμφανίσεις της Μέγκαν Μαρκλ σε αριθμούς στην πρώτη της περιοδεία ως Δούκισσα του Σάσεξ.

Τα ποσά που έδωσε μάλιστα η Μέγκαν Μαρκλ για τις εμφανίσεις της στην πρώτη της περιοδεία προκαλούν ζάλη στους Βρετανούς, ενώ η Daily Mail αναφέρει πως τέσσερις εμφανίσεις είχαν τετραψήφιο αριθμό στην τιμή της, ενώ μερικές πενταψήφιο με το πιο ακριβό σύνολο να κοστίζει 17.000 λίρες και το πιο φτηνό 380 λίρες.

Βέβαια οι τιμές δεν είναι εξωφρενικές, αν σκεφτεί κανείς πως η Μέγκαν Μαρκλ «επιστράτευσε» όλους τους διάσημους- αγαπημένους της σχεδιαστές προκειμένου να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των media.
Stella McCartney, Givenchy, Burberry, Oscar de la Renta ήταν μερικοί από τους οίκους που επέλεξε, ενώ δεν είπε όχι σε σχεδιαστές από την Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία όπως τον Ντιόν Λι, την Μάρτιν Γκραντ, την Κάριν Γουόκερ και την Μέγκι Μάριλιν.

Πάντως μπορεί Βρετανικά μέσα να βλέπουν με κάπως κακό μάτι το εξωφρενικό πόσο που διέθεσε το Παλάτι για τις εμφανίσεις της, αλλά τουλάχιστον της αναγνωρίζουν πως παρέμεινε αριστοκρατική και αυθεντική από την αρχή μέχρι το τέλος.

Μονόχρωμα φορέματα, απλές γραμμές, απαλά χρώματα και άνετα ρούχα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά που είχαν τα περισσότερα ρούχα της Μέγκαν στην 16ημερη περιοδεία της.

Μάλιστα υπάρχουν κι άλλα θετικά, οι οικολογικές της επιλογές κυρίως στα αξεσουάρ, καθώς και η επιμονή της δούκισσας του Σάσεξ να φορά χρώματα που αντιπροσωπεύουν το κάθε κράτος που επισκεπτόταν ήταν και οι λόγοι που έκαναν την Μαρκλ να ξεχωρίσει.

Οσο για το πιο φόρεμα ξεχώρισε... η Daily Mail αναφέρει πως η μπλε τουαλέτα στα Φίτζι ήταν αναμφίβολα η καλύτερη.

«Ωστόσο όλα αυτά έρχονται και με ένα κόστος... και μάλιστα τι κόστος», αναφέρει ο Βρετανικός Τύπος.

Αναλυτικά οι εμφανίσεις της:

Αυστραλία

Φίτζι-Τόνγκα

Νέα Ζηλανδία

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ