Πρέβεζα: Είπαν το τελευταίο αντίο στην Αγγελική Πεπόνη - iefimerida.gr

Πρέβεζα: Είπαν το τελευταίο αντίο στην Αγγελική Πεπόνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Βρυσούλα Πρέβεζας έπεσε σήμερα στις 3 το μεσημέρι η αυλαία στο δράμα που βίωνε για 8 ολόκληρα χρόνια η οικογένεια της Αγγελικής Πεπόνη, μετά την εξαφάνιση της 26χρονης.

Στην Εξόδιο Ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης, με την οικογένεια της Αγγελικής να έχει στο πλευρό της συγγενείς και φίλους.

Η ταφή του κρανίου της άτυχης κοπέλας το οποίο εντοπίστηκε στις 14 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού σε τάφρο στη ΒΙΠΕ Πρέβεζας, και μετά την εξέταση του DNA αποδείχτηκε ότι ανήκει στην Αγγελική, έγινε σε κλίμα οδύνης στο κοιμητήριο του χωριού.

Αυτό που ευελπιστεί η οικογένειά της μετά το τελευταίο αντίο στην Αγγελική τους είναι ότι κάποια στιγμή θα έρθει στο φως η αλήθεια και οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του το όμορφο κορίτσι.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας Πρωτοδικών Πρεβέζης αποδέχθηκε το υπόμνημα που κατέθεσε ο δικηγόρος της οικογένειάς της και έτσι η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο ανοίγει ξανά.

Πηγή: epirus-tv-news.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αγγελική Πεπόνη Πρέβεζα κρανίο ταφή DNA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ