Το καινούργιο μοντέλο της BMW διέσχισε τη Βενετία -Το πρώτο αυτοκίνητο που πέρασε το Μεγάλο Κανάλι [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Το καινούργιο μοντέλο της BMW διέσχισε τη Βενετία -Το πρώτο αυτοκίνητο που πέρασε το Μεγάλο Κανάλι [εικόνες & βίντεο]

8 Series Coupe
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πρώτη φορά στο ιστορικό κέντρο της μαγευτικής Βενετίας κατάφερε να μπει ένα αυτοκίνητο και φυσικά δεν πρόκειται για κάποιο τυχαίο.

Η BMW κατάφερε να πάρει άδεια και να χρησιμοποιήσει το κέντρο της παραμυθένιας ιταλικής πόλης, όπου επιτρέπονται μόνο οι γόνδολες, τα βαπορέτα και τα μικρά ταχύπλοα.

Η καινούργια 8 Series Coupe διέσχισε το περίφημο centro storico, περνώντας μέσα από παλάτια και κάτω από γέφυρες για να φτάσει στο Μεγάλο Κανάλι.

Η καινούργια 8 Series Coupe

Η διαδρομή έγινε για χάρη του τηλεοπτικού σποτ της βαυαρικής, το οποίο σκηνοθέτησε ο Daniel Wolfe πριν από τις καταστροφικές καταιγίδες.

Το σενάριο θέλει έναν νεαρό, ο οποίος ως παιδί ανακαλύπτει την αγάπη του για τα αυτοκίνητα και τη μάρκα BMW. Το αγαπημένο του παιχνίδι είναι ένα αυτοκινητάκι M1, ενώ ένας φίλος του που ασχολείται με την κατασκευή σκαφών τον μυεί στη μαγεία της τεχνολογίας των κινητήρων. Βέβαια, σε μια πόλη όπως η Βενετία, η οδηγική απόλαυση δεν υφίσταται, γι’ αυτό και ως έφηβος αποφασίζει να φύγει, για να επιστρέψει χρόνια μετά.

Αλλά σε μία πόλη που εξυπηρετείται μόνο με πλωτά μέσα μεταφοράς, η λαχτάρα του για τη γνήσια οδηγική απόλαυση παραμένει ανεκπλήρωτη, γι’ αυτό φεύγει από τη Βενετία, ως έφηβος, για να επιστρέψει έπειτα από πολλά χρόνια.

Πλέον, το όνειρό του γίνεται πραγματικότητα με τον άντρα να οδηγεί τη Σειρά 8 Coupe.

Διέσχισε για πρώτη φορά τη Βενετία
Το καινούργιο μοντέλο της BMW διέσχισε τη Βενετία -Το πρώτο αυτοκίνητο που πέρασε το Μεγάλο Κανάλι [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BMW 8 Series Coupe Βενετία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ