Κουμουτσάκος: Πρέπει να παραδοθεί η σορός του Κατσίφα στην οικογένειά του - iefimerida.gr

Κουμουτσάκος: Πρέπει να παραδοθεί η σορός του Κατσίφα στην οικογένειά του

Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μετά από οκτώ ημέρες, η Κυβέρνηση και οι Αρχές της Αλβανίας, καταφεύγοντας σε προφάσεις, δεν έχουν ακόμη παραδώσει τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα στην οικογένειά του», δήλωσε ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Δεν υπάρχει γι’ αυτό καμία δικαιολογία. Ούτε νομική ούτε πολιτική», υπογράμμισε ο κ. Κουμουτσάκος. O τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ αναφέρθηκε και στο θέμα της αναθεώρησης του Συντάγματος των Σκοπίων.

«Η πρόταση Ζάεφ για την αναθεώρηση του Συντάγματος της γειτονικής χώρας κάνει ακόμη χειρότερη την ήδη κακή Συμφωνία των Πρεσπών», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Διατηρεί το άρθρο 36 που όχι μόνο συντηρεί, αλλά και υποδαυλίζει τον αλυτρωτισμό. Επιβεβαιώνεται, επίσης, η επιμονή των Σκοπίων στην ύπαρξη δήθεν "Μακεδονικού" Έθνους. Και αυτό παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης περί του αντιθέτου», πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ καλώντας την κυβέρνηση άμεσα, να ξεκαθαρίσει τη στάση της. «Συμφωνεί ή όχι με το περιεχόμενο της πρότασης Ζάεφ;», ρώτησε ο κ. Κουμουτσάκος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κουμουτσάκος Κατσιφάς σκόπια άρθρο 36
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ