Εγινε και αυτό στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Ο φυσιοθεραπευτής μπήκε... μόνος του και διέκοψε το ματς στην Κέρκυρα [βίντεο] - iefimerida.gr

Εγινε και αυτό στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Ο φυσιοθεραπευτής μπήκε... μόνος του και διέκοψε το ματς στην Κέρκυρα [βίντεο]

Η επίμαχη φάση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία απίστευτη φάση έλαβε χώρα στο ματς της Football League ανάμεσα στην Κέρκυρα και τον Ηρακλή.

Το ρολόι ήταν στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και ο Ηρακλής προσπαθούσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης και ο αρχηγός των γηπεδούχων Γιάννης Ιωάννου είναι στο έδαφος τραυματίας. Ο διαιτητής Βλάχος δεν είχε διακόψει το ματς, οι φιλοξενούμενοι έκαναν επίθεση και σέντρα προς την περιοχή του Κουτζαβασίλη και ξαφνικά ο τηλεοπτικός φακός δείχνει το μέλος του ιατρικού τιμ της Κέρκυρας, Αργύρη Ραψομανίκη να... μπουκάρει στο γήπεδο για τις πρώτες βοήθειες χωρίς πάντως να έχει πάρει άδεια από τον διαιτητή επειδή είδε στο έδαφος παίκτη των γηπεδούχων.

Ακολούθησε ένα γενικός χαμός, αλλά ο στόχος επιτεύχθηκε. Η επίθεση του Ηρακλή σταμάτησε, χρόνος πέρασε και οι Φαίακες πήραν το τρίποντο!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέρκυρα Ηρακλής φυσιοθεραπευτής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ