Στο ΛΑΟΣ ο Γιώργος Κύρτσος - Αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου - iefimerida.gr

Στο ΛΑΟΣ ο Γιώργος Κύρτσος - Αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου

Στο ΛΑΟΣ ο Γιώργος Κύρτσος - Αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την προσχώρηση του γνωστού δημοσιογράφου και εκδότη Γιώργου Κύρτσου, στο ΛΑΟΣ, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Γιώργος Κύρτσος θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Αμέσως μετά την προκήρυξη των εκλογών, ο γνωστός δημοσιογράφος θα αναλάβει εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποδέχτηκε την Τρίτη το μεσημέρι τον Γιώργο Κύρτσο στα γραφεία του κόμματος. Εκεί συζήτησαν και συμφώνησαν την προσχώρηση του δεύτερου στο ΛΑΟΣ και μετά έκανα δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καρατζαφέρης είπε πως ο Γιώργος Κύρτσος εκτός από Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ, θα αναλάβει και τη θέση του εκπρόσωπου Τύπου και υπογράμμισε ότι θα ασχοληθεί με θέματα ευρωπαϊκής πολιτικής.

Στις δηλώσεις του, ο εκδότης της City Press είπε ότι η πρόταση του Γιώργου Καρατζαφέρη ήταν ιδιαίτερα τιμητική για τον ίδιο και δήλωσε αποφασισμένος να συστρατευτεί στο πλευρό του.

Σήμερα εξαλλου θα συνεδριάσει η Κ.Ο. του ΛΑΟΣ με τη συμμετοχή του Γιώργου Κύρτσου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ