Ποιοι αρνούνται να φύγουν από το Ελληνικό -Το νυχτερινό κέντρο, η εμπλοκής της εκκλησίας, το καρτ - iefimerida.gr

Ποιοι αρνούνται να φύγουν από το Ελληνικό -Το νυχτερινό κέντρο, η εμπλοκής της εκκλησίας, το καρτ

Ελληνικό /Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κενό γράμμα κινδυνεύουν να μείνουν οι διαβεβαιώσεις για έναρξη των έργων στο Ελληνικό στους πρώτους μήνες του 2019 καθώς μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται και στην απομάκρυνση επιχειρήσεων και συλλόγων που βρίσκονται σε κτίρια στις εγκαταστάσεις του πρώην αεροδρομίου.

Οι καθυστερήσεις στην υλοποίηση της επένδυσης έχουν αντίκτυπο και στα έσοδα του ΤΑΙΠΕΔ, δεδομένου πως με την μεταβίβαση του ακινήτου το ταμείο θα εισπράξει 300 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή την πρώτη δόση του εφάπαξ τιμήματος των 900 εκατομμυρίων.

Την ώρα που θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις για το πόσα από τα 950 ακίνητα που βρίσκονται εντός του ακινήτου θα διατηρηθούν και ενώ εκκρεμεί ακόμα και το ζήτημα της εύρεσης χώρου για τη διαχείριση απορριμμάτων των Δήμων Ελληνικού-Αργυρούπολης, Αλίμου και Γλυφάδας, κάτι το οποίο αποτελεί δύσκολη εξίσωση καθώς η σχέση των τριών δημάρχων είναι εκρηκτική, υπάρχουν μεγάλες καθυστηρήσεις στην απομάκρυνση επιχειρήσεων και... συλλόγων των οποίων οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στους χώρους του πρώην αεροδρομίου.

Δείτε ποιες είναι αυτές οι επιχειρήσεις και οι σύλλογοι διαβάζοντας τη συνέχεια του άρθρου στο στο economistas.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ελληνικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ