Aυτά είναι τα νέα skinny παντελόνια -Ιδανικά για το κρύο, ταιριάζουν με όλα - iefimerida.gr

Aυτά είναι τα νέα skinny παντελόνια -Ιδανικά για το κρύο, ταιριάζουν με όλα

Μοντέλο ποζάρει στο φακό/ Φωτογραφία: Shutterstock/ Mauro Del Signore
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι επίσημα εκείνη η εποχή του χρόνου, που όλες αρχίζουμε να φοράμε ή τουλάχιστον να σκεφτόμαστε να φορέσουμε ξανά τα skinny παντελόνια μας.

Γιατί απλά δεν υπάρχει κανένα άλλο στιλ στα παντελόνια που να ταιριάζει με κάθε ζευγάρι μπότες.

Επιπλέον, τα puffer jackets αλλά και τα υπερμεγέθη πουλόβερ μας δουλεύουν καλύτερα με αυτή την γραμμή. Τα skinny, ωστόσο, κάθε τόσο ανανεώνονται και αυτή τη σεζόν έρχονται στην πιο ζεστή και άνετη εκδοχή τους, ενώ έχουν κάτι το μποέμ.

Η πιο ενημερωμένη βερσιόν τους είναι μία από τις τοπ τάσεις για το φθινόπωρο/χειμώνα ούτως ή άλλως. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για ένα στιλιστικό κοκτέιλ δύο κομψών και διαχρονικών στιλ.

Το πιο διασκεδαστικό κομμάτι είναι ότι μπορείτε να τα βρείτε σε αμέτρητες διαφορετικές αποχρώσεις και χρώματα, από ουδέτερα μέχρι έντονα και φωτεινά -εμείς αγαπάμε λίγο παραπάνω τα καφέ, μπεζ και κονιάκ.

Στιλάτα και με τέλεια εφαρμογή, αυτά τα παντελόνια θα γίνουν must σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Φορέστε τα ακόμα με loafers και μακριά παλτό ή faux γούνες.

Δείτε τα νέα skinny παντελόνια της σεζόν, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ SKINNY ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ μόδα γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ