«Στην Ελλάδα οι προεκλογικές παροχές είναι πολύ σκληρές για να πεθάνουν» - iefimerida.gr

«Στην Ελλάδα οι προεκλογικές παροχές είναι πολύ σκληρές για να πεθάνουν»

new york times
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε η άμεση απειλή κατάρρευησης της χώρας φαίνεται να πτοεί τους Έλληνες πολιτευτές και τα ρουσφέτια της «τελευταίας στιγμής» αναφέρουν σε σημερινό τους δημοσίευμα οι New York Times.

«Πολύ σκληρές για να πεθάνουν» αποδεικνύονται οι παροχές που τάζουν πριν από τις εκλογές οι Έλληνες πολιτικοί στους ψηφοφόρους τους», γράφει χαρακτηριστικά το άρθρο τονίζοντας πως «ενώ η χώρα βρίσκεται στο χείλος της δημοσιονομικής αβύσσου και οι διεθνείς πιστωτές ανήσυχοι αναμένουν και νέα μέτρα λιτότητας».

Σύμφωνα με το άρθρο της αμερικανικής εφημερίδας, οι υποψήφιοι βουλευτές ζητούν να εξασφαλίσουν κάθε είδους διευκόλυνση για τους ψηφοφόρους τους, από μια θέση στο Δημόσιο μέχρι...άδειες ψαρέματος!

Οι New York Times κάνουν λόγο για 90 τέτοιου είδους παροχές που προσπαθούν να περάσουν «όπως- όπως» την τελευταία στιγμή την ώρα που η κυβέρνηση «παλεύει να περάσει νομοσχέδια που στοχεύουν στην ικανοποίηση των πιστωτών της Ελλάδας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ