Μια νύχτα γεμάτη ληστείες - iefimerida.gr

Μια νύχτα γεμάτη ληστείες

Μια νύχτα γεμάτη ληστείες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ακόμα μία νύχτα οι ληστές αλώνισαν σε πολλές γειτονιές της Αττικής. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο των κακοποιών μπήκαν και τα ενεχυροδανειστήρια.

Συγκεκριμένα άγνωστοι έσπασαν τις προθήκες των καταστημάτων που βρίσκονται στην οδό Αγίας Σοφίας στον Βύρωνα, στην Φιλολάου στο Παγκράτι και στην οδό Χρεμωνίδου στην Αθήνα.

Δεν έλειψαν όμως και οι εισβολές σε σπίτια σε Ηλιούπουλη και Αιγάλεω. Στην πρώτη περίπτωση τρεις άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας και με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, κυνηγετικό όπλο και το όχημα του θύματος, με το οποίο διέφυγαν και αναζητούνται.

Στη δεύτερη περίπτωση δύο αδίστακτοι κακοποιοί ξυλοκόπησαν τον ιδιοκτήτη άρπαξαν χρηματικό ποσό. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Τα περιστατικά επιθέσεων όμως δε σταματούν εκεί, αφού στο Κερατσίνι, στη συμβολή της Λεωφόρο Δημοκρατίας με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, δύο άγνωστοι δράστες με χρήση βίας, αφαίρεσαν από νεαρό, άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στο Βύρωνα, οδός Καραολή Δημητρίου, δύο άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλου, εισήλθαν σε σούπερ μάρκετ και αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. .

Στα Καμίνια, οδός Λευκωσίας, δύο άγνωστοι δράστες μπήκαν σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και αντικείμενα άγνωστης μέχρι στιγμής συνολικής αξίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ