Ο Αλεκ Μπάλντγουιν αρνείται ότι έριξε μπουνιές για μια θέση πάρκινγκ -Αλλα λέει η αστυνομία - iefimerida.gr

Ο Αλεκ Μπάλντγουιν αρνείται ότι έριξε μπουνιές για μια θέση πάρκινγκ -Αλλα λέει η αστυνομία

Ο Αλεκ Μπάλντγουιν βγαίνει από το αστυνομικό τμήμα/ Φωτογραφία: AP- Julie Jacobson
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλεκ Μπάλντγουιν αρνείται ότι γρονθοκόπησε στο πρόσωπο άνδρα, κατά τη διάρκεια καβγά για μια θέση πάρκινγκ.

Σε βάρος του ηθοποιού απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση και παρενόχληση, μετά τη σύλληψή του έπειτα από όσα συνέβησαν έξω από το σπίτι του, στο Μανχάταν. Ο Μπάλντγουιν αφέθηκε ελεύθερος δύο ώρες αργότερα και αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 26 Νοεμβρίου.

«Κανονικά δεν θα σχολίαζα κάτι τόσο εξωφρενικά λάθος διατυπωμένο όσο η σημερινή είδηση. Ομως, ο ισχυρισμός ότι γρονθοκόπησα τον οποιονδήποτε για μια θέση πάρκινγκ είναι εσφαλμένος. Ηθελα να καταγραφεί αυτό. Συνειδητοποιώ ότι έχει γίνει “άθλημα” να συνδέουν ανθρώπους με όσο το δυνατόν πιο αρνητικές κατηγορίες και δυσφημιστικούς ισχυρισμούς, προς άγραν “κλικ”. Ευτυχώς, ο “αντίλαλος” δεν κάνει τις δηλώσεις αληθείς», έγραψε στο Twitter ο ηθοποιός.

Ομως, σύμφωνα με την αστυνομία ο Μπάλντγουιν ισχυρίστηκε ότι είχε αφήσει μέλος της οικογένειάς του να κρατήσει τη θέση, όταν ένας άνδρας πάρκαρε σε αυτή. Αστυνομικοί αναφέρουν ότι οι άνδρες τσακώνονταν και έσπρωχναν ο ένας τον άλλον, προτού ο Μπάλντγουιν ρίξει μια μπουνιά στον άλλο οδηγό. Ο τελευταίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πόνους στη γνάθο.

Πηγή: Guardian

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άλεκ Μπάλντγουιν καβγάς πάρκινγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ