Παραπληγικός αθλητής αναγκάστηκε να συρθεί στα πατώματα του αεροδρομίου Λούτον -Εκανε μήνυση [βίντεο] - iefimerida.gr

Παραπληγικός αθλητής αναγκάστηκε να συρθεί στα πατώματα του αεροδρομίου Λούτον -Εκανε μήνυση [βίντεο]

Ο Τζάστιν Λεβίν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζάστιν Λεβίν πηγαίνει στα δικαστήρια το αεροδρόμιο Λούτον, στο Λονδίνο, καθώς αναγκάστηκε να συρθεί στα πατώματα, όταν μετά την αποβίβασή του διαπίστωσε ότι το αυτοκινούμενο αμαξίδιό του είχε... μείνει πίσω.

Ο παραπληγικός αθλητής βίωσε αυτή την εμπειρία, που τη χαρακτηρίζει εξευτελιστική, το 2017 και τώρα έκανε μήνυση στο αεροδρόμιο. Το προσωπικό του πρότεινε να τον μετακινήσουν στο τέρμιναλ με αμαξίδιο που έπρεπε να το σπρώχνουν, αλλά εκείνος το απέρριψε γιατί το θεώρησε υποτιμητικό.

Επίσης, σύμφωνα με τον ίδιο, οι υπάλληλοι επέμεναν να δεχθεί, κάτι που ο ίδιος φοβόταν ότι θα του προκαλούσε πληγές. Αντί για αυτό, ζήτησε ένα όχημα αεροδρομίου, αλλά του απάντησαν ότι το Λούτον δεν διαθέτει. Τελικά ένιωσε ότι δεν είχε άλλη επιλογή, παρά να συρθεί στο πάτωμα για εκατοντάδες μέτρα, κάτι που καταγράφηκε σε βίντεο, ενώ στο τέλος χρησιμοποίησε ένα καροτσάκι για τις αποσκευές.

Τώρα μηνύει το αεροδρόμιο, τονίζοντας ότι εξαιτίας του συμβάντος ένιωσε εξευτελισμένος, ενώ κατηγορεί το προσωπικό ότι δεν έδειξε κατανόηση για το τι συνέβη. «Επρεπε να υπάρχει κατάλληλος εξοπλισμός σε κάθε αεροδρόμιο», τόνισε. «Κανένας δεν πρέπει να αναγκαστεί να συρθεί στο πάτωμα», συμπλήρωσε μιλώντας στο BBC.

Από την πλευρά του, το αεροδρόμιο υπεραμύνθηκε της στάσης του, τονίζοντας ότι ο Λεβίν απέρριψε όλες τις προσφορές να τον βοηθήσουν. «Αν και απολογούμαστε αν ένιωσε δυσαρεστημένος με τις υπηρεσίες που έλαβε, είμαστε ικανοποιημένοι ότι το προσωπικό μας έκανε ό,τι μπορούσε σε δύσκολες συνθήκες», ανέφερε σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λούτον Τζάστιν Λεβίν αεροδρόμιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ