Το Twitter σπάει πλάκα με τις νέες χρεώσεις της Ryanair -Το τρελό τρολάρισμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Το Twitter σπάει πλάκα με τις νέες χρεώσεις της Ryanair -Το τρελό τρολάρισμα [εικόνες]

Το Twitter τρολάρει την νέα πολιτική της Ryanair. Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τελευταία αλλαγή της Ryanair στην πολιτική της για τις αποσκευές των επιβατών έχει προκαλέσει απίστευτα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους της Ευρώπης

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους της Ευρώπης, μείωσε την ποσότητα των αποσκευών που μπορούν να πάρουν οι επιβάτες μαζί τους στο αεροσκάφος. Μέχρι χθες, 1η Νοεμβρίου, η Ryanair επέτρεπε μία χειραποσκευή 10 κιλών εντός της καμπίνας και χρέωνε τις αποσκευές που παραδιδόταν στο check-in. Πλέον, οι επιβάτες της που θέλουν να έχουν δεύτερη χειραποσκευή μαζί τους στην καμπίνα του αεροσκάφους, θα πρέπει να διαθέτουν «Προτεραιότητα Επιβίβασης» (αυτή συμπεριλαμβάνεται στους ναύλους Plus, Flexi Plus & Family Plus). Το Priority Boarding κοστίζει 6€, αν αγοραστεί κατά την αρχική διαδικασία κράτησης του εισιτηρίου. Αν αγοραστεί μετά από την αρχική κράτηση το κόστος ανέρχεται στα 8€.

Οι χρήστες του διαδικτύου κάνουν επικά σχόλια για την νέα πολιτική της Ryanair

Η αεροπορική εταιρεία ανέφερε στο Twitter: «Πρώτη ημέρα της νέας μας πολιτικής για τις αποσκευές και οι πρώτες αναφορές από τα αεροδρόμια και τους πελάτες μας δείχνουν ότι λειτουργεί καλά και μειώνει τις καθυστερήσεις στην ασφάλεια και επιταχύνει την διαδικασία επιβίβασης».


Η Ryanair επιμένει ότι η αλλαγή της πολιτικής για την δεύτερη αποσκευή έχει ως στόχο την βελτίωση της ακρίβειας. Η αεροπορική εταιρεία προβλέπει ότι δεν θα έχει έσοδα με αυτή την αλλαγή. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν συμφωνούν όλοι.

Ryanair have released size guidelines for their new carry on luggage rule. pic.twitter.com/50RX1kE0zY


Οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να ειρωνευτούν το μέγεθος των αποσκευών – με φωτογραφίες από αντικείμενα – μινιατούρες- και την σχέση τους με τις τιμές των εισιτηρίων.

New baggage allowance

Regards
Ryanair pic.twitter.com/Z1RHHNSBgP

This will be Ryanairs next money saving idea for cutting costs on fuel, staff, meals, toilets, and the body of the plane itself. pic.twitter.com/OLntKxUWi3

Day 2 of the new #Ryanair bag policy seems to be going well.. #new_baggage_allowancehttps://t.co/txlFtyJVAb pic.twitter.com/YnA1UFJybZ

"Oh dear, what can the matter be, Ryanair, new cabin bag policy, Mike O'Leary says the price is fair."
Nothing possibly can go wro.....
.......ng. #Numpties #Ryanair pic.twitter.com/RnUVdq2KMz

Ryanair announce new smaller carry-on bag size https://t.co/aFYkOyR1JG pic.twitter.com/cIz7PBu622


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ryanair Πολίτικη χειραποσκευή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ