Ζήτησε συγγνώμη για την κόκκινη κάρτα ο Μάριο Μπαλοτέλι - iefimerida.gr

Ζήτησε συγγνώμη για την κόκκινη κάρτα ο Μάριο Μπαλοτέλι

Μάριο Μπαλοτέλι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ζήτησε συγγνώμη για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο παιχνίδι με την Άρσεναλ, ενώ αναφορικά με το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι τόνισε πως θα μιλήσει με τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν.

«Ζητάω πραγματικά συγγνώμη για αυτό που συνέβη, για την απογοήτευση που έδωσα στη Μάντσεστερ Σίτι και ειδικότερα στον Ρομπέρτο Μαντσίνι, τον οποίο σέβομαι και αγαπώ», τόνισε ο 21χρονος επιθετικός στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εθνική ομάδα της Ιταλίας:

«Θέλω πολύ να παίξω στην εθνική ομάδα. Στο ματς με την Άρσεναλ έκανα δύο σκληρά φάουλ πάνω στο παιχνίδι και όχι από αντίδραση. Δεν παραβίασα λοιπόν τον ηθικό κώδικα του προπονητή (σ.σ. εννοεί τον τεχνικό των «νερατζούρι, Τσέζαρε Πραντέλι). Έχω ήδη απουσιάσει από παιχνίδι της εθνικής για ηλίθιο λόγο, δεν θα το κάνω και δεύτερη φορά».

Τέλος, σχετικά με το μέλλον του στους «πολίτες», τόνισε: «Όσο για το μέλλον μου στη Μάντσεστερ Σίτι θα δούμε στο τέλος της σεζόν. Θα μιλήσω με τον σύλλογο και θα δούμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ