Αυτό είναι το teaser σκίτσο του νέου μικρού pickup της VW - iefimerida.gr

Αυτό είναι το teaser σκίτσο του νέου μικρού pickup της VW

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To σκίτσο που έδωσε στη δημοσιότητα η VW απεικονίζει ένα μικρό pickup, που θα τοποθετείται κάτω από το Amarok και θα παρουσιαστεί επίσημα ως πρωτότυπο στις 6 Νοεμβρίου.

Στη Βραζιλία και στην έκθεση του Σάο Πάολο, ενώ το 2020 αναμένεται να περάσει στην κανονική παραγωγή.
Από αυτά που φαίνονται θα έχει ένα χαρακτήρα lifestyle και θα είναι πιο «αστικό» σε σχέση με τα μεγαλύτερα. Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του -σύμφωνα με τη VW το μοντέλο παραγωγής δεν θα απέχει αισθητικά από το πρωτότυπο- περιλαμβάνονται οι στρογγυλεμένες άκρες στα παραπέτα της καρότσας, τα φώτα από άκρη σε άκρη στην πόρτα της καρότσας και οι ράγες οροφής. Η ασημένια 3η κολώνα του σκίτσου ίσως διατηρηθεί στις πιο ακριβές εκδόσεις του.

Η βάση του νέου αγροτικού θα είναι το πλαίσιο MQB, θα υπάρχουν και τετρακίνητες εκδόσεις, ενώ η εταιρεία έχει προϊδεάσει για έναν πολλαπλώς μεταβλητό χώρο φόρτωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ pickup VW
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ