Καθηγητής Καρύδης: Να ελεγχθεί η στατικότητα του ΟΑΚΑ -Από ταλάντωση έχουν γίνουν καταρρεύσεις - iefimerida.gr

Καθηγητής Καρύδης: Να ελεγχθεί η στατικότητα του ΟΑΚΑ -Από ταλάντωση έχουν γίνουν καταρρεύσεις

ΟΑΚΑ /Φωτογραφία Αρχείου: Intime news
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού εμφανίζεται καθησυχαστική για τα θέματα στατικότητας του ΟΑΚΑ, διαφορετική άποψη φαίνεται να έχει ο καθηγητής ΕΜΠ Παναγιώτης Καρύδης.

Ο κ. Καρύδης μιλώντας στην ΕΡΤ επεσήμανε: «Θα πρέπει να ελεγχθεί η στατικότητα του σταδίου και να διευκρινιστεί η αιτία της ταλάντωσης, αν ήταν από την αρχή της κατασκευής ή όχι. Προφανώς υπάρχει πρόβλημα διότι από ταλάντωση έχουν γίνει καταρρεύσεις στο παρελθόν. Το πρόβλημα είναι τι φταίει. Αν υπήρχε από την αρχή ή παρατηρήθηκε τώρα. Αν παρατηρήθηκε τώρα το πρόβλημα είναι σοβαρότερο».

Το φαινόμενο της ταλάντωνσης παρατηρήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο παιχνίδι του Champions League της ΑΕΚ με τη Μπάγερν Μονάχου.

Το βίντεο έκανε το γύρο του Διαδικτύου:

Μάλιστα, ο υπεύθυνος της UEFA για το εν λόγω παιχνίδι έστειλε και επίσημο έγγραφο ζητώντας λεπτομέρειες αλλά και έλεγχο στατικότητας από τη διοίκηση το Σταδίου η οποία, με τη σειρά της έστειλε το έγγραφο στην αρμόδια επιτροπή της ΓΓΑ. Ηδη, πάντως, έχει δοθεί εντολή να γίνουν τα προβλεπόμενα, αν και πηγές της γγ Αθλητισμού τόνιζαν ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΑΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ