Ρέμος-Βανδή «μάγεψαν» στο πάρτι πριν από την πρεμιέρα τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Ρέμος-Βανδή «μάγεψαν» στο πάρτι πριν από την πρεμιέρα τους [εικόνες]

Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι το πιο πολυαναμενόμενο σχήμα της φετινής χειμερινής σεζόν, και οι φαν της νυχτερινής διασκέδασης το περιμένουν με αγωνία!

Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή, συναντώνται για πρώτη φορά στο stage, και ενώνουν τις δυνάμεις τους, ώστε να χαρίσουν στους φαν τους, αλλά και σε όσους επισκεφθούν φέτος το «Αθηνών Αρένα», αξέχαστες στιγμές.

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες παρουσίασαν μία μικρή αλλά πλούσια γεύση του προγράμματος που έχουν ετοιμάσει, στο pre-opening party που έγινε στο «Αθηνών Αρένα», λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα τους, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, 2 Νοεμβρίου.

Το πιο πολυαναμενόμενο σχήμα της σεζόν

Ο Αντώνης και η Δέσποινα υποδέχθηκαν φίλους, δημοσιογράφους και θαυμαστές το βράδυ της Τρίτης, στον εντυπωσιακό χώρο του νυχτερινού κέντρου και τους «ταξίδεψαν» παρουσιάζοντας επί σκηνής μοναδικά ντουέτα.

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι από την Panik Records, ο Αντώνης Ρέμος, με την χαρακτηριστική του αμεσότητα και τις δεκάδες επιτυχίες, ενώνει τις δυνάμεις του και τη φωνή του με την πολυτάλαντη και δυναμική Δέσποινα Βανδή, η οποία επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο μιούζικαλ «Mamma Mia».

Οι δύο καλλιτέχνες επί σκηνής

Ερμηνεύοντας προσωπικές τους επιτυχίες και άλλα αγαπημένα τραγούδια, οι δυο τους «μάγεψαν» τους παριστάμενους με την μοναδική σύμπραξη και την εκρηκτική τους χημεία, δηλώνοντας έτοιμοι να αφήσουν τη «σφραγίδα» τους στην αθηναϊκή διασκέδαση τη φετινή σεζόν, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ερμήνευσαν μοναδικά ντουέτα
Εκεί ήταν δημοσιογράφοι, φίλοι και ηθοποιοί
Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή για πρώτη φορά θα τραγουδήσουν μαζί
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ