O μοναδικός τρόπος που η Γαλλίδα Ζαν Νταμάς συνδυάζει τα ωραιότερα σύνολα από τα Mango - iefimerida.gr

O μοναδικός τρόπος που η Γαλλίδα Ζαν Νταμάς συνδυάζει τα ωραιότερα σύνολα από τα Mango

Ζαν Νταμάς/ Φωτογραφία: Mango
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ζαν Νταμάς είναι μία από τις αγαπημένες μας Γαλλίδες, ιέρειες του στιλ.

Ένα γνήσιο It Girl. Γνωστή για το απαράμιλλα κομψό στιλ της, την θηλυκότητα και τον αισθησιασμό που δεν προκαλεί, και φυσικά τα elegant σύνολά της.

Η Ζαν Νταμάς έχει μία δική της αισθητική που αποπνέει ρετρό αέρα. Κάθε της εμφάνιση δείχνει σοφιστικέ και μποέμ. Η Ζαν πρωταγωνιστεί στο φιλμ της νέας καμπάνιας Mango.

Ανακαλύπτει την Σκωτία σε ένα Σαββατοκύριακο -οι παριζιάνικες ρίζες της εναρμονίζονται τέλεια με τον σκωτσέζικο τρόπο ζωής, όπως πιστεύει.

Υπό τους ήχους της γκάιντας και με φόντο το κάστρο του Εδιμβούργου, η Ζαν εξερευνά την πόλη, χορεύει, πηγαίνει για ψάρεμα κι απολαμβάνει τα τοπικά εδέσματα.

Σε κάθε περίπτωση φοράει τα πιο κομψά και μοντέρνα σύνολα με κομμάτια από τα Mango. Ζεστά καρό παλτό, παντελόνια σε ίσια γραμμή και cosy πλεκτά με χρώμα είναι μόνο μερικές από τις επιλογές της για το ταξίδι.

Δείτε τα look της Ζαν Νταμάς από τα Mango, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζαν Νταμάς Mango
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ