Κύπελλο Ελλάδος: Ο Ατρόμητος διέσυρε (1-6) τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη [βίντεο] - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Ο Ατρόμητος διέσυρε (1-6) τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ατρόμητος πέρασε εμφατικά από το Καυτανζόγλειο, συντρίβοντας με 6-1 τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, στον 1ο όμιλο.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, που είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα (1-2) από τον ΠΑΣ Γιάννινα, πλέον ισοβαθμεί με τον «Γηραιό» και τον «Άγιαξ της Ηπείρου», που θα υποδεχθεί αύριο στους «Ζωσιμάδες» τη Θύελλα Καμαρίου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10΄ με κεφαλιά του Κωτσόπουλου, αλλά το... σόου έμελλε να ξεκινήσει στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 47΄ ο Κουλούρης γύρισε την μπάλα από αριστερά, ο Αμπάρης δεν αντέδρασε σωστά και ο Κωτσόπουλος διπλασίασε, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του.

Στο 60΄ ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Ευθύμης Κουλούρης, «έγραψε» το 0-3 και πέντε λεπτά αργότερα ο Ενσικουλού παραβίασε για τέταρτη φορά την εστία των γηπεδούχων, ενώ το 0-5 σημείωσε στο 73ο λεπτό ο Μανούσος. Ο Ηρακλής μείωσε στο 85΄ ο Χασομέρης και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κωτσόπουλος, που έφτασε στο χατ-τρικ.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηρακλής Ατρόμητος Κύπελλο Ελλάδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ