Πλάνταξε στο κλάμα η Νάιλα του GNTM 1 -«Εζησα πολύ τον ρατσισμό... μου έλεγαν πως βρωμάω» [βίντεο] - iefimerida.gr

Πλάνταξε στο κλάμα η Νάιλα του GNTM 1 -«Εζησα πολύ τον ρατσισμό... μου έλεγαν πως βρωμάω» [βίντεο]

Η Ναίλα από το GNTM1
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το Next Top Model 1, την εμπειρία της ως μοντέλο, τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχτεί και για τις εμφανίσεις στα νυχτερινά κλαμπ ως χορεύτρια, μίλησε η Νάιλα.

Η όμορφη καλλονή που οι περισσότεροι την γνωρίσαμε από το GNTM 1, εμφανίστηκε στην εκπομπή της «Μετά τα μεσάνυχτα» της Ελεωνόρας Μελέτη και άνοιξε την καρδιά της, αποκαλύπτοντας τις άσχημες συμπεριφορές και τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχτεί.

Μάλιστα, το μοντέλο από το Λίβανο ξέσπασε σε κλάματα όσο περιέγραφε τα ρατσιστικά σχόλια και την απομόνωση που έζησε στο σχολείο.

«Δεχόμουν πολλά σχόλια μικρή για το χρώμα μου, για τα μαλλιά μου. Μέχρι δευτέρα δημοτικού δεν ήθελα να πηγαίνω σχολείο για αυτό το λόγο. Μου έλεγαν ότι μοιάζω με κουρ…, ότι τα μαλλιά μου βρωμάνε, επειδή έφτιαχνα κοτσιδάκια και είχα μια εβδομάδα κοτσιδάκια, μου έλεγαν μη με ακουμπάς θα πάρω το χρώμα του δέρματος σου πάνω μου. Για 7 χρονών κοριτσάκι δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. Εγώ ήμουν σε μια γωνία και έκλαιγα. Το έλεγα στους γονείς μου. Κι εκείνοι ήταν σε μια ξένη χώρα και έπρεπε να δουλέψουν και να με μεγαλώσουν, οπότε και αυτοί πέρασαν δύσκολα. Δεν έβρισκαν δουλειά λόγω χρώματος. Ήταν κοινά τα συναισθήματα. Μου έλεγαν ότι πρέπει να είμαι δυνατή και πως όλα θα πάνε καλά», ανέφερε μεταξύ άλλων η Νάιλα.

Οσο για το Next Top Model όπου είχε βρεθεί στην τελική 10αδα, η Νάιλα έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από τότε, ενώ αποκάλυψε πως δεν ήθελε να πάει και πως η συγκάτοικός της την πίεσε. Μάλιστα, το μοντέλο ανέφερε πως όσο ήταν στο σπίτι του Next Top Model δεν είχε ιδέα τι συνέβαινε έξω με αποτέλεσμα, μόλις βγει από το παιχνίδι να πάθει πολιτισμικό σοκ, καθώς όλοι την αναγνώριζαν στον δρόμο.

Σχετικά με το τωρινό GNTM, η Ναίλα ανέφερε πως θεώρησε άδικο που η Αγάπη δεν έμεινε λίγο παραπάνω στο σόου και που η αδελφή της παίκτριας δεν μπήκε καθόλου μέσα στο σπίτι.

Πλέον, η Νάιλα συνεχίζει να δουλεύει ως μοντέλο, ενώ δεν σταματάει να χορεύει και σε διάφορα μαγαζιά στο κέντρο καθώς ο χορός είναι η μεγάλη της αγάπη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νάιλα GNTM 1 μοντέλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ