Διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ [εικόνες] - iefimerida.gr

Διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ [εικόνες]

Συγκέντρωση μελών της ΛΑΕ ενάντια στις διακοπές ρεύματος
ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ

Συγκέντρωση ενάντια στις διακοπές ρεύματος σε λαϊκά νοικοκυριά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή μέλη συλλογικοτήτων και της Λαϊκής Ενότητας μπροστά από γραφεία της ΔΕΗ, επί της οδού Χαλκοκονδύλη.

Σύμφωνα με τα μέλη του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α, το βασικό αίτημα των συγκεντρωμένων είναι η άμεση επανασύνδεση του ρεύματος σε νοικοκυριά που βιώνουν την οικονομική ανέχεια και βρίσκονται σε ένδεια και τη ρύθμιση των οφειλών τους πέρα από τον κανονισμό της ΔΕΗ που είναι που καθιστά αδύνατη την εξυπηρέτηση των δόσεων που του ζητούν.

Συγκέντρωση ενάντια στις διακοπές ρεύματος σε λαϊκά νοικοκυριά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα

Μεταξύ άλλων στην κινητοποίηση συμμετέχουν οικογένειες που ζουν χωρίς ρεύμα ή απειλούνται με διακοπή ή τους έχουν σταλεί επιστολές που τους ενημερώνουν ότι η σύμβαση έχει καταγγελθεί λόγω οφειλών προς την επιχείρηση και θα πρέπει να βρουν νέο πάροχο διαφορετικά θα τους αφαιρεθεί η παροχή.

«Θεωρούμε ότι η παρέμβαση αυτή είναι επιβεβλημένη σε μια εποχή που τα νοικοκυριά στενάζουν και αφανίζονται από την οικονομική ανέχεια και εν όψει του επερχόμενου χειμώνα για ακόμα μια χρονιά θα θρηνήσουμε θύματα από τη έλλειψη ηλεκτρικού αν δεν ανατρέψουμε τα δεδομένα όπως σήμερα προδιαγράφονται και είναι από πολύ δύσκολα μέχρι καταστροφικά», σημειώνουν τα μέλη του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α.

Σύμφωνα με τα μέλη του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α, το βασικό αίτημα των συγκεντρωμένων είναι η άμεση επανασύνδεση του ρεύματος σε νοικοκυριά που βιώνουν την οικονομική ανέχεια

Από την πλευρά του ο συντονιστής του κινήματος Τάσος Καραγιώργος, τονίζει ότι «αυτή τη στιγμή περισσότεροι από δυο εκατομμύρια συμπολίτες μας σε ολόκληρη τη χώρα βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της διακοπής ρεύματος».

Όπως προσθέτει, ανάμεσα στις οικογένειες βρίσκονται χιλιάδες με ένα ή περισσότερα άνεργα μέλη, χαμηλοσυνταξιούχοι, πολύτεκνοι καθώς και ΑΜΕΑ, ενώ η κυβέρνηση αδιαφορώντας για την τύχη τους απεργάζεται το ξεπούλημα της επιχείρησης.

Μεταξύ άλλων στην κινητοποίηση συμμετέχουν οικογένειες που ζουν χωρίς ρεύμα ή απειλούνται με διακοπή ή τους έχουν σταλεί επιστολές

Αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων ζήτησε συνάντηση με τον προσωρινό γενικό διευθυντή Εμπορίας της ΔΕΗ Γιάννη Κοπανάκη, ο οποίος αντικαθιστά τον αποπεμφθέντα Νικόλαο Κατάκη.

Το παρών στη συγκέντρωση δίνει και ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Το παρών δίνει και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης
Αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων ζήτησε συνάντηση με τον προσωρινό γενικό διευθυντή Εμπορίας της ΔΕΗ Γιάννη Κοπανάκη
Ο συντονιστής του κινήματος Τάσος Καραγιώργος, τονίζει ότι «αυτή τη στιγμή περισσότεροι από δυο εκατομμύρια συμπολίτες μας σε ολόκληρη τη χώρα βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της διακοπής ρεύματος»
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διακοπές ρεύματος λαε διαμαρτυρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ