Τραγουδίστρια έμαθε από τηλεοπτική εκπομπή ότι... κόπηκε από το πλευρό του Μαραντίνη - iefimerida.gr

Τραγουδίστρια έμαθε από τηλεοπτική εκπομπή ότι... κόπηκε από το πλευρό του Μαραντίνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από εκπομπή στην τηλεόραση έμαθε η Λίτσα Γιαγκούση το ότι δεν θα συνεργαστεί τελικά με τον Θοδωρή Μαραντίνη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Kου Κου» στο Star.

Ο λόγος για τη Λίτσα Γιαγκούση, η οποία έμαθε από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο OPEN ότι δεν πρόκειται να συμμετέχει στο μουσικό σχήμα που ετοιμάζει ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Kου Κου»:

«Ήξερα από καιρό ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης θα έκανε φέτος κάτι πολύ διαφορετικό και θα είχε μαζί του τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο και τη Λίτσα Γιαγκούση για ένα αφιέρωμα στα 90s. Πριν από ένα μήνα, μάλιστα, σε συνέντευξη που μου έδωσε μου ανακοίνωσε αυτή τη συνεργασία και ότι επιστρέφει στις μεγάλες πίστες. Ξαφνικά, βλέπω τον Θοδωρή Μαραντίνη στην πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά να μιλά για το συγκεκριμένο σχήμα αλλά έλειπε η Λίτσα Γιαγκούση… Στη θέση της υπήρχε ο Γιώργος Τσαλίκης. Από ό,τι μαθαίνω, λοιπόν, και η Λίτσα Γιαγκούση το έμαθε από τον Νίκο Μουτσινά».

Και τόνισε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή του Star: «Μαθαίνω ότι αυτοί οι δύο καλλιτέχνες δεν συναντήθηκαν ποτέ. Φαίνεται ότι θέλησαν να κάνουν το μαγαζί πιο after με πιο αντρικό σχήμα. Το θέμα είναι ότι η Λίτσα είχε απορρίψει άλλα πράγματα για να είναι σε αυτή τη συνεργασία.

Το κατά πόσο ισχύουν όλα αυτά μένει να το δούμε τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θοδωρής Μαραντίνης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ