Ρεπόρτερ του BBC αποκάλυψε το ερωτικό μυστικό του προέδρου της Λέστερ -Ζήτησε συγγνώμη [εικόνες] - iefimerida.gr

Ρεπόρτερ του BBC αποκάλυψε το ερωτικό μυστικό του προέδρου της Λέστερ -Ζήτησε συγγνώμη [εικόνες]

Vichai Srivaddhanaprabha (Φωτογραφία: AP Photo/Rui Vieira)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την προσωπική ζωή του αδικοχαμένου προέδρου της Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha, ασχολήθηκε ο αθλητικογράφος του BBC, Νταν Ροάν, και προκάλεσε σάλο.

Ο δημοσιογράφος, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι τα μικρόφωνα των συναδέλφων του είναι ανοικτά, ακούστηκε να λέει ότι η γραμματέας και πρώην εστεμμένη της Ταϊλάνδης, Nusara Suknama, που επέβαινε στο μοιραίο ελικόπτερο ήταν και ερωμένη του προέδρου της αγγλικής ομάδας.

«Η ερωμένη που σκοτώθηκε στη συντριβή… ή αλλιώς γνωστή ως μέλος του προσωπικού του, δηλαδή ερωμένη... οικογενειάρχης. Αυτό όμως κάνεις αν είσαι δισεκατομμυριούχος ή γαλαζοαίματος. Είναι σχετικά αναμενόμενο, γι' αυτό ας μην κρίνουμε», είπε ο Ροάν.

O Vichai Srivaddhanaprabha (Φωτογραφία: AP)

Τα λεγόμενα του δημοσιογράφου προκάλεσαν σάλο στο Twitter, ζητώντας από το BBC να τον απολύσει.

Ο δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη στο Twitter για το λάθος του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Απλά θέλω να πω συγγνώμη για κάποια σχόλια που έγιναν σε μια ιδιωτική, off-air συζήτηση με έναν συνάδελφό. Δεν υπήρχε απολύτως καμία πρόθεση».

Nusara Suknama

Η Nusara είχε κερδίσει τον τίτλο ««Miss Universe Thailand 2005», ήταν προσωπική γραμματέας του προέδρου της Leicester και σκοτώθηκε μαζί με το αφεντικό της, τον πιλότο Eric Swaffer, τη φίλη του Izabela Roza Lechowicz και τον υπάλληλο Kaveporn Punpare.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ