Παρέμβαση της ελληνικής Δικαιοσύνης για τον θάνατο του Κατσίφα [βίντεο] - iefimerida.gr

Παρέμβαση της ελληνικής Δικαιοσύνης για τον θάνατο του Κατσίφα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας θα ερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε νεκρός ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, στις Βουλιαράτες Αλβανίας.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων στην Αθήνα στην οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δημοσιεύματα, καταθέσεις συγγενών του 35χρονου, και η ταυτότητα του θύματος από την οποία προκύπτει ότι έχει ελληνική υπηκοότητα.

Η υπόθεση έρχεται στην Αθήνα λόγω αρμοδιότητας, καθώς αφορά Έλληνα υπήκοο για έγκλημα που έχει τελεστεί στην αλλοδαπή και μάλιστα κακούργημα.

Την ίδια ώρα σε θρίλερ μετατρέπεται η εξέταση της σορού του Κατσίφα, από Ελληνα ιατροδικαστή.

Θρίλερ με την εξέταση από Ελληνα ιατροδικαστή

Νωρίτερα, ο ΣΚΑΪ είχε μεταδώσει ότι εγκρίθηκε έπειτα από παρέμβαση του ελληνικού προξενείου το αίτημα της οικογένειας για εξέταση της σορού του 35χρονου ομογενή από Ελληνα ιατροδικαστή. Ωστόσο, ο δικηγόρος της οικογένειας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Κώστας Γιοβανόπουλος τόνισε πως η οικογένεια του 35χρονου δεν έχει καμία τέτοια σχετική ενημέρωση και πως εξελίξεις αναμένονται έως το απόγευμα. Σύμφωνα με τον Κώστα Γιοβανόπουλο, οι αλβανικές αρχές υποστηρίζουν ότι η νεκροψία νεκροτομή έχει ολοκληρωθεί αλλά η οικογένεια δεν έχει καμία ενημέρωση.

Την ίδια ώρα το αλβανικό κανάλι report TV ανήρτησε βίντεο όπου φαίνεται μια νεκροφόρα έξω από το νεκροτομείο και υποστηρίζει ότι η οικογένεια του Κ. Κατσίφα παρέλαβε μετά από δύο ημέρες την σορό του «εξτρεμιστή» όπως τον αποκαλεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ