Γιατί όλοι οι διακοσμητές μιλούν γι' αυτό το ύφασμα -H μεγάλη τάση του χειμώνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί όλοι οι διακοσμητές μιλούν γι' αυτό το ύφασμα -H μεγάλη τάση του χειμώνα [εικόνες]

Στο σαλόνι ενός design διαμερίσματος/ Φωτογραφία: Pexels/ Luka Siemionov
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόδα και διακόσμηση βρίσκονται σε έναν διαρκή, ανοιχτό διάλογο.

«Ανταλλάσουν» ιδέες και προτάσεις κι έχουν έναν κοινό στόχο: να ομορφύνουν την καθημερινότητά μας. Την ποιότητα της ζωής μας και την εμφάνισή μας. Δεν είναι λίγες οι φορές που η μόδα έχει δώσει «δάνεια» έμπνευσης στη διακόσμηση και την έχει παρασύρει σε δρόμους με στιλ.

Κάθε σεζόν, το μόνο που οφείλουμε να κάνουμε είναι να είμαστε ανοιχτοί σε ιδέες: να στεκόμαστε με προσοχή σε ό,τι νέο έχουν να μας προτείνουν οι experts στο interior design και με γνώμονα τις ανάγκες και την αισθητική μας να καταλήγουμε στην επιλογή που θα δώσει μια ξεχωριστή πινελιά στην καθημερινότητά μας.

Trends σε μόδα και διακόσμηση κατακλύζουν τον διαδικτυακό κόσμο και η ταχύτητα με την οποία εμφανίζονται δεν μας επιτρέπει τις περισσότερες φορές να τα επεξεργαστούμε, δίνοντάς τους την δέουσα προσοχή και μια θέση στην καθημερινότητά μας.

Τον φετινό χειμώνα, -όπως και κάθε χειμώνα- το σπίτι χρειάζεται απαλότητα και ζεστασιά. Ετσι, οι επιλογές μας δεν μπορούν παρά να πληρούν αυτή την ανάγκη του.

Ενα ύφασμα που είναι συνυφασμένο με την μόδα κάνει δυναμική είσοδο στο interior design αυτή τη σεζόν.

To ύφασμα που εισβάλλει στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού τον φετινό χειμώνα, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ