Καναδέζα ξαναβρήκε το γιο της 31 χρόνια μετά την απαγωγή του! - iefimerida.gr

Καναδέζα ξαναβρήκε το γιο της 31 χρόνια μετά την απαγωγή του!

Η Λίνεθ Μαν Λιούις με μέλη της οικογένειάς της (Φωτογραφία: ΑΡ/Tijana Martin)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

31 ολόκληρα χρόνια περίμενε μια Καναδέζα τη στιγμή που θα ξανάκλεινε στην αγκαλιά της τον γιο που της είχαν απαγάγει.

Με δάκρυα στα μάτια η Λίνεθ Μαν Λιούις περιέγραψε χθες τον πόνο που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια και την ανακούφισή της όταν ξανασυνάντησε τον 33χρονο σήμερα γιο της Ζερμαίν.

«Ήταν ένα μακρύ, σκληρό ταξίδι 31 χρόνων, από τότε που απήχθη ο γιος μου», είπε η γυναίκα σε μια φορτισμένη συναισθηματικά συνέντευξη Τύπου στο Τορόντο. «Πέρασα πολλές δύσκολες μέρες», είπε, αλλά ευτυχώς οι μέρες της αγωνίας είναι πλέον παρελθόν.

Και πως ένιωσε στην πρώτη συνάντηση με τον γιο της; «Τον άρπαξα και έσφιξα το κεφάλι του στην αγκαλιά μου. Ήθελα να βεβαιωθεί, ότι είναι αυτός. Κι εκείνος γύρισε και μου είπε: “μαμά, έχεις τα μάτια μου”».

Ο πρώην σύντροφός της απήγαγε το γιο της

Η Λίνεθ Μαν Λιούις και ο γιος της Ζερμαίν σε φωτογραφία της εποχής που τον απήγαγε ο πατέρας του (Φωτογραφία: ΑΡ/ Missing Children Society of Canada)

Δράστης της απαγωγής του μόλις 21 μηνών τότε Ζερμαίν ήταν ο πρώην σύντροφος της Μαν Λιούις, Άλαν Μαν τζούνιορ. Άρπαξε το παιδί το 1987 και πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου ζούσαν με ψεύτικη ταυτότητα και πλαστά χαρτιά. Στο γιο του έλεγε ότι η μητέρα του είχε πεθάνει προ πολλού. Ο 66χρονος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ και του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες τόσο εκεί, όσο και στον Καναδά.

Η αστυνομία του Τορόντο είπε ότι συζήτησε το θέμα της απαγωγής με Αμερικανούς συναδέλφους στη διάρκεια ενός εκπαιδευτικού σεμιναρίου για τη σύλληψη φυγάδων το 2016 κι εκείνοι κατάφεραν να λύσουν την υπόθεση χρησιμοποιώντας ένα λογισμικό ταυτοποίησης προσώπου.

Η πανευτυχής μάνα προσπάθησε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου να ενθαρρύνει τις οικογένειες παιδιών που αγνοούνται να μην χάνουν ποτέ τις ελπίδες τους. «Εγώ είμαι η απόδειξη ότι μετά από 31 χρόνια αγωνίας και οδύνης κανείς δεν πρέπει να τα παρατάει», είπε. «Να έχετε υπομονή, να είστε δυνατοί, να πιστεύετε ότι όλα είναι δυνατά...»


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καναδάς απαγωγή ΛΙΝΕΘ ΜΑΝ ΛΙΟΥΪΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ