Βραβείο για την Αιμιλία Υψηλάντη -Total chic εμφάνιση στα 76 της χρόνια [εικόνες] - iefimerida.gr

Βραβείο για την Αιμιλία Υψηλάντη -Total chic εμφάνιση στα 76 της χρόνια [εικόνες]

Η Αιμιλία Υψηλάντη στην ταινία «Ο Άνθρωπος που έσπαγε πλάκα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά την χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, η Αιμιλία Υψηλάντη ήταν από τις πιο όμορφες παρουσίες στο χώρο της υποκριτικής.

Την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε μέσα από τους ρόλους της στο πλευρό του Κώστα Βουτσά, του Λάμπρου Κωνσταντάρα και πολλών άλλων ηθοποιών.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει ιδρύσει την καλλιτεχνική εταιρεία «Αργώ» και μάλιστα έλαβε βραβείο στα 37α Κορφιάτικα Θεατρικά Βραβεία που πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στο Θέατρο Μπρόντγουαιη.

Η Αιμιλία Υψηλάντη ήταν υποψήφια για το βραβείο «Μίνωας Βολανάκης»- Καλύτερη θεατρική παράσταση και το κέρδισε για την παραγωγή της θεατρικής παράστασης «Η αγάπη άργησε μια μέρα» στην οποία πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά.

Η 76χρονη ηθοποιός συνεχίζει να αποπνέει μία μοναδική γοητεία και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κρατώντας το βραβείο της.

Η Αιμιλία Υψηλάντη στα 76 της χρόνια παραμένει μια πολύ ωραία γυναίκα και μάλιστα ήταν πολύ κομψά ντυμένη στην βράβευσή της.

Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ