Διαμαρτυρία συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας στη Βουλή [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Διαμαρτυρία συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας στη Βουλή [εικόνες & βίντεο]

πορεία συνταξιούχων
ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή και πορεία μέχρι την Ηρώδου Αττικού πραγματοποιούν αυτήν την ώρα περίπου 200 συνταξιούχοι της Εθνική Τράπεζας.

Στόχος των συνταξιούχων ήταν να κατευθυνθούν προς το Μέγαρο Μαξίμου, ωστόσο ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και κλούβες έχουν αποκλείσει την πρόσβαση.

Οι συνταξιούχοι της ΕΤΕ ζητούν τη συνέχιση καταβολής της επικουρικής σύνταξης η οποία έχει να καταβληθεί από τον Νοέμβριο του 2017 με την αιτιολογία ότι οι πόροι της Τράπεζας δεν επαρκούν.

Μάλιστα, καταγγέλλουν ότι η διοίκηση της τράπεζας «τους κλέβει τις ζωές» μη καταβάλλοντας όσα δικαιούνται μετά από χρόνια ασφάλισης.

Διαμαρτυρία συνταξιούχων της ΕΤΕ
Στόχος ήταν να κατευθυνθούν προς το Μέγαρο Μαξίμου, ωστόσο ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και κλούβες έχουν αποκλείσει την πρόσβαση

Αντιπροσωπεία των συνταξιούχων ζήτησε να εκθέσει τα αιτήματα τους στο Μέγαρο Μαξίμου κάτι που έγινε δεκτό.

Η κυκλοφορία στη Βασιλίσσης Σοφίας διεξάγεται κανονικά.

Οι συνταξιούχοι της ΕΤΕ ζητούν τη συνέχιση καταβολής της επικουρικής σύνταξης
Καταγγέλλουν ότι η διοίκηση της τράπεζας «τους κλέβει τις ζωές» μη καταβάλλοντας όσα δικαιούνται μετά από χρόνια ασφάλισης
Διαμαρτυρία στο κέντρο της Αθήνας
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή και πορεία μέχρι την Ηρώδου Αττικού πραγματοποιούν αυτήν την ώρα περίπου 200 συνταξιούχοι της Εθνική Τράπεζας
Περίπου 200 συνταξιούχοι είναι συγκεντρωμένοι
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ