Ιταλία: Επτά νεκροί από τη σφοδρή κακοκαιρία [βίντεο] - iefimerida.gr

Ιταλία: Επτά νεκροί από τη σφοδρή κακοκαιρία [βίντεο]

Βροχή στο Μιλάνο (Φωτογραφία: AP Photo/Luca Bruno)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επτά άνθρωποι έχουν χάσει μέχρι στιγμής τη ζωή τους εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει την Ιταλία.

Στη βόρεια πόλη Σαβόνα, κοντά στην Γένοβα, μια γυναίκα έχασε την ζωή της εξαιτίας ανεμοστρόβιλου, όταν αντικείμενο τη χτύπησε με μεγάλη σφοδρότητα στο πρόσωπο.

Δυο άνθρωποι πέθαναν από κατάρρευση δέντρου στην παραθαλάσσια περιοχή της Τερατσίνα, ενώ ένας άλλος άνδρας έχασε την ζωή του έξω από τη Βενετία.

Από δέντρο καταπλακώθηκε και ένας νέος είκοσι ενός ετών ενώ περπατούσε σε δρόμο της Νάπολης, ενώ και στην πόλη Φροζινόνε, εκατό χιλιόμετρα έξω από την Ρώμη, πεύκο έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο άνδρες. Και σε αυτή την περίπτωση, η κινητοποίηση των πρώτων βοηθειών ήταν μάταιη, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στην Βενετία σημειώθηκε το φαινόμενο της παλίρροιας και αποφασίστηκε να διακοπεί η κυκλοφορία των πλωτών λεωφορείων. Συνολικά, το 75% της πόλης πλημμύρισε, με τουρίστες και κατοίκους να χρησιμοποιούν κατάλληλες βάρκες προκειμένου να μετακινηθούν στους δρόμους της πόλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κακοκαιρία Ιταλία νεκροί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ