Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της συντριβής του ελικοπτέρου του προέδρου της Λέστερ - iefimerida.gr

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της συντριβής του ελικοπτέρου του προέδρου της Λέστερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βίντεο-ντοκουμέντο από την στιγμή που το ελικόπτερο του προέδρου της Λέστερ πέφτει στο έδαφος, κατέγραψε κάμερας ασφαλείας.

Η Dailymail ανήρτησε το σχετικό βίντεο, το οποίο αποτυπώνει την στιγμή της απογείωσης του μοιραίου ελικοπτέρου από το πάρκινγκ του γηπέδου King Power Stadium, της Λέστερ, μετά το τέλος του αγώνα με τη Γουέστ Χαμ, για τη δέκατη αγωνιστική της Premier League.

Ο δισεκατομμυριούχος πρόεδρος της ομάδας Βιτσάι Σριβανταναπράμπα επέβαινε στη μοιραία πτήση που διήρκεσε ελάχιστα. Το ελικόπτερο απογειώνεται κανονικά και λίγα δευτερόλεπτα μετά κάνοντας ένα θανάσιμο σπιράλ συντρίβεται στο έδαφος και τυλίγεται στις φλόγες, παρασύροντας στο θάνατο πέντε ανθρώπους.

Το μαύρο κουτί του ελικοπτέρου που βρέθηκε, αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια της τραγωδίας.

Στο μεταξύ, τα βρετανικά ΜΜΕ χαρακτηρίζουν ως «ήρωα» τον πιλότο του μοιραίου ελικοπτέρου καθώς όπως φαίνεται, έκανε το παν για να μην πέσει σε κατοικημένη περιοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ