Η Νικολέτα Ράλλη έδωσε στεγνά τον άντρα που της έκανε bullying στον ΑΝΤ1 -«Είναι μισογύνης» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Νικολέτα Ράλλη έδωσε στεγνά τον άντρα που της έκανε bullying στον ΑΝΤ1 -«Είναι μισογύνης» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι μόνη η δημοσιογράφος Τζίνα Γαβαλά η οποία έπεσε θύμα bullying μέσα στο χώρο εργασίας της. Το ίδιο συνέβη και με την Νικολέτα Ράλλη, η οποία χθες, καλεσμένη στο Dot αποκάλυψε ένα άγνωστο παρασκήνιο για τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, πέρυσι.

Οταν συγκεκριμένα άφησε την εκπομπή της στο Μακεδονία ΤV για να κατέβει στην Αθήνα και να συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή του Late Night.

Όπως είπε χθες η παρουσιάστρια, ενώ είχε συμφωνήσει να συμμετάσχει στο Late Night και είχε παραιτηθεί από την προηγούμενη δουλειά της, υπήρχε συγκεκριμένο πρόσωπο που «έκανε πλύση εγκεφάλου στον Γιώργο Λιάγκα», προκειμένου να μην την πάρει στην εκπομπή του, γιατί «είναι μισογύνης ξεκάθαρα», όπως ανέφερε.

Αναλυτικότερα είπε:

«Όταν ήταν να πάω τότε στον Λιάγκα, που έφυγα από το Μακεδονία TV, γιατί δεν υπήρχε λόγος να αφήσω την εκπομπή μου αν δεν είχα κάτι άλλο. Υπήρχε τότε συγκεκριμένο άτομο, το οποίο έκανε απίστευτη πλύση εγκεφάλου στον Λιάγκα για να μην με πάρει στην εκπομπή. Το οποίο το έμαθα μετά. Εάν δεν ήταν ο κύριος Λάτσιος στο δοκιμαστικό, θα έμενα χωρίς δουλειά.

Γιατί εγώ δεν θα πέρναγα από δοκιμαστικό, είχα δώσει τα χέρια και είχα αφήσει την εκπομπή μου για να είμαι στον Λιάγκα. Και πάω σε μια διαδικασία, βλέπω άλλες 15 κοπέλες και είχα πάθει σοκ. Μόλις έμαθα αυτό το πράγμα, που δεν μου έκανε καμία εντύπωση, γιατί μιλάμε για τεράστια εμμονή με μένα. Δεν το περίμενα ότι συνεχίζεται αυτό το πράγμα, όσοι είναι της δουλειάς ξέρουν ότι το κάνει συνέχεια αυτό το πράγμα.

Δεν του έχω κάνει κάτι. Έχει γίνει μία, έχει γίνει δύο, έχει γίνει τρεις. Εγώ, την τρίτη βέβαια, δεν βγήκα, καλή ώρα, σαν τον Καπουτζίδη που βγήκε και μίλησε για κάτι. Πάλι πρόσφατα, επειδή έκανα μια ερώτηση στην εκπομπή μου, μου έστειλε μήνυμα "τελικά δεν αλλάζει ποτέ ο άνθρωπος. Ίδια είσαι και ίδια θα μείνεις". Είναι μισογύνης, ξεκάθαρα. Επειδή τον ξέρω χρόνια, έχει θέμα».

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ ακούστηκαν και κάποια ονόματα:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νικολέτα Ράλλη Γιώργος Λιάγκας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ