Γύρισε στη πατρίδα του για μια ήρεμη ζωή και τον έφαγαν τα σκυλιά! - iefimerida.gr

Γύρισε στη πατρίδα του για μια ήρεμη ζωή και τον έφαγαν τα σκυλιά!

Γύρισε στη πατρίδα του και τον έφαγαν τα σκυλιά!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν τον κάλυπτε η θέση του συμβούλου του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, του ΟΗΕ και της κυβέρνησης της Ινδονησίας. Όνειρό του ήταν να επιστρέψει στο πατρικό του, στη Σόφια. Τα κατάφερε. Δέκα μέρες πριν βγήκε μια βόλτα στην πόλη και τον κατασπάραξε μια αγέλη αδέσποτων σκύλων.

Αμέσως μόλις ανακοινώθηκε ο θάνατος του 88χρονου επιφανή οικονομολόγου Μπότιο Τάτσκοφ -λόγω καρδιακής, νεφρικής και ηπατικής ανεπάρκειας- ξέσπασαν ταραχές. Οργισμένος ο βουλγαρικός λαός απαιτεί την παραίτηση του υπουργού Γεωργίας Μίροσλαβ Ναϊντένοφ επειδή απέτυχε να ελέγξει τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στη πρωτεύουσα...

Ο οικονομολόγος -ο οποίος ήταν καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Columbia της Νέας Υόρκης και μιλούσε έξι γλώσσες- νοσηλεύτηκε αυτές τις δέκα ημέρες στο στρατιωτικό νοσοκομείο της Σόφιας με φρικτούς πόνους.

«Ο Μπότιο Τάτσκοφ αγαπούσε τη φύση και τα ζώα κι αυτό κάνει το θάνατό του παράλογο. Προσωπικά δεν μπορώ να ρίξω την ευθύνη στα σκυλιά. Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να είναι υπεύθυνοι, όλοι εμείς είμαστε ένοχοι. Δεν θα ήθελε να σφαγιαστούν τα ζώα. Εκείνοι που απέτυχαν να κάνουν τη δουλειά τους, πρέπει να τιμωρηθούν» δήλωσε η ανιψιά του Μαριάνα Κιρίλοβα, στον τηλεοπτικό σταθμό bTV.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ