H σημασία της γενικής αίματος -Αυτές είναι οι φυσιολογικές τιμές που πρέπει να έχεις - iefimerida.gr

H σημασία της γενικής αίματος -Αυτές είναι οι φυσιολογικές τιμές που πρέπει να έχεις

Γενική αίματος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γενική αίματος αποτελεί μία από τις συχνότερα διενεργούμενες εργαστηριακές εξετάσεις η οποία παρέχει πολύτιμες διαγνωστικές πληροφορίες για την υγεία μας.

Είναι ίσως η πιο σημαντική εξέταση αίματος, αφού τα ευρήματα της δίνουν πολύτιμες διαγνωστικές πληροφορίες για την κατάσταση και την εικόνα της υγείας του ανθρώπινου οργανισμού.

Η γενική αίματος (Full Blood Count) αποτελεί εξέταση ρουτίνας και είναι καλό να την κάνουμε μία φορά τον χρόνο στο πλαίσιο ενός τσεκ απ.

Για κάποιους είναι μια εξαιρετικά δυσάρεστη διαδικασία, όμως η εξέταση αίματος είναι ένα απαραίτητο τεστ προληπτικού ελέγχου.

Με αυτήν την εξέταση μπορούμε να δούμε αν έχουμε διατροφικές ελλείψεις, διαβήτη, έλλειψη σιδήρου, ανεβασμένη χοληστερίνη και πολλά άλλα προβλήματα υγείας.

Ενας βασικός δείκτης που αποτυπώνεται στη γενική αίματος είναι τα κύρια συστατικά του αίματος, όπως τα λευκά και τα ερυθρά αιμοσφαίρια, καθώς και τα αιμοπετάλια και η αιμοσφαιρίνη.

Διαβάστε τη σημασία της γενικής αίματος και ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές που πρέπει να έχετε στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ