Ο «παλικαρίσιος» αποχαιρετισμός του ΑΝΤ1 στο Mega -«29 χρόνια πορευτήκαμε πλάι-πλάι» - iefimerida.gr

Ο «παλικαρίσιος» αποχαιρετισμός του ΑΝΤ1 στο Mega -«29 χρόνια πορευτήκαμε πλάι-πλάι»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα «παλικαρίσιο» και συγκινητικό «αντίο» επεφύλασσε ο ΑΝΤ1 – ο μεγάλος ανταγωνιστής του Mega – στο Μεγάλο Κανάλι που διέκοψε τα ξημερώματα της Κυριακής τη λειτουργία του, μετά από 29 χρόνια.

Τη σκέψη τους και την συμπαράστασή τους εξέφρασαν και οι εργαζόμενοι του ΑΝΤ1, με ένα τρέιλερ που έπαιξε σήμερα στον αέρα και με το μήνυμα: «Mega θα λείψεις σε όλους. Mega σε ευχαριστούμε όλοι».

 Ο «παλικαρίσιος» αποχαιρετισμός του ΑΝΤ1 στο Mega -«29 χρόνια πορευτήκαμε πλάι-πλάι» | iefimerida.gr 0

«Στις 02:11 τα ξημερώματα της Κυριακής έπεσε οριστικά αυλαία στο Mega, 29 χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας του. Το Μεγάλο Κανάλι σταμάτησε να εκπέμπει από την Digea την ώρα προβολής των Απαράδεκτων, μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Έως την τελευταία στιγμή οι εργαζόμενοι ήταν στο κοντρόλ του σταθμού μέχρι να πέσει μαύρο στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε το Mega κι εμείς οι εργαζόμενοι στον ΑΝΤ1. Δώσαμε τη μάχη της ενημέρωσης, αλλά και της ψυχαγωγίας όλα αυτά τα χρόνια ως απέναντι κανάλια με σεβασμό στους τηλεθεατές. Η σκέψη μας είναι δίπλα σε όλους τους συναδέλφους που έμειναν άνεργοι. Αντίο Mega!», είπε η Ρίτσα Μπιζόγλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΤ1 MEGA αποχαιρετισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ