Τσακώθηκαν πάλι Λεβέντης με Μπουτάρη -Ποιος θα κάνει πρώτος δήλωση [βίντεο] - iefimerida.gr

Τσακώθηκαν πάλι Λεβέντης με Μπουτάρη -Ποιος θα κάνει πρώτος δήλωση [βίντεο]

Ο Γιάννης Μπουτάρης και ο Βασίλης Λεβέντης (πίσω) στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης-Φωτογραφία: Eurokinissi/Φανή Τρυψάνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε διάστημα μόλις δύο ημερών ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης και δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης «τσακώθηκαν» πάλι και μάλιστα δημόσια.

Η νέα φραστική κόντρα των δύο έγινα παρουσία των τηλεοπτικών καμερών αμέσως μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, όταν η εκπρόσωπος του Ποταμιού ζήτησε από τον κ. Λεβέντη να πάρει εκείνη πρώτη τον λόγο, για τις καθιερωμένες δηλώσεις των πολιτικών.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων της παραχώρησε τη σειρά του, όμως στεκόταν δίπλα της για να πάρει αμέσως μετά το λόγο.

Όμως, στο μεταξύ, ο Γιάννης Μπουτάρης είναι αποφασισμένος να κάνει δηλώσεις, γεγονός που αντελήφθη ο κ. Λεβέντης όταν είδε το χέρι του δημάρχου πάνω στο βήμα.

Ανάμεσά τους έγινε ο εξής διάλογος, όπως φαίνεται και στο βίντεο:

  • Λεβέντης: «Όχι πάλι κύριε Δήμαρχε».
  • Μπουτάρης: «Πάλι. Πάλι».
  • Λεβέντης: «Πάλι το ίδιο;».

Ο κ. Μπουτάρης δεν μίλησε, ωστόσο απάντησε καταφατικά με κούνημα του κεφαλιού.


Η οργή του κ. Λεβέντη δεν κρύφτηκε, καθώς άρχισε τις γκριμάτσες και τις κινήσεις δυσφορίας, όσο μιλούσε η εκπρόσωπος του Ποταμιού.

Ωστόσο, μόλις ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων πήρε τον λόγο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο περιστατικό, κατακεραυνώνοντας τον κ. Μπουτάρη για... έλλειψη σεβασμού προς το πρωτόκολλο. Μάλιστα, υποστήριξε ότι η συμπεριφορά του οφείλεται σε προεκλογικούς λόγους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπουτάρης λεβέντης παρέλαση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ