Τραμπ: Τα ύποπτα πακέτα μείωσαν την προεκλογική δυναμική των Ρεπουμπλικάνων - iefimerida.gr

Τραμπ: Τα ύποπτα πακέτα μείωσαν την προεκλογική δυναμική των Ρεπουμπλικάνων

O Ντόναλντ Τραμπ/ Φωτογραφία AP images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έγραψε σήμερα στο Twitter ότι η ειδησεογραφική μετάδοση των ειδήσεων για τα ύποπτα πακέτα που είχαν στόχους υψηλόβαθμους πολιτικούς των Δημοκρατικών, αλλά και επικριτές του προέδρου, έχει μειώσει την προεκλογική δυναμική των υποψηφίων του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, για τις ενδιάμεσες εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.

“Οι Ρεπουμπλικάνοι τα πηγαίνουν τόσο καλά στην πρόωρη εκλογική διαδικασία, αλλά και στις δημοσκοπήσεις και τώρα αυτά τα γεγονότα για τις “Βόμβες” συμβαίνουν και η δυναμική μειώνεται -ειδήσεις που δεν αναφέρονται στην πολιτική. Είναι πολύ ατυχές αυτό που συμβαίνει,” έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

Republicans are doing so well in early voting, and at the polls, and now this “Bomb” stuff happens and the momentum greatly slows - news not talking politics. Very unfortunate, what is going on. Republicans, go out and vote!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Εκλογές πακέτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ