Αμέριστη στήριξη της ΝΔ στην υποψηφιότητα Τζιτζικώστα - iefimerida.gr

Αμέριστη στήριξη της ΝΔ στην υποψηφιότητα Τζιτζικώστα

Απ. Τζιτζικώστας & Κυρ. Μητσοτάκης (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αμέριστη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στην εκ νέου υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας επανέλαβε ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν, στο πλαίσιο της επίσκεψής του προέδρου της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου και της επετείου απελευθέρωσης της πόλης από τους Τούρκους το 1912.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε «καλή δύναμη» στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για τον προεκλογικό αγώνα των περιφερειακών εκλογών τον Μάιο του 2019, που, όπως είπε, έχει ήδη αρχίσει πρακτικά και ταυτόχρονα εξέφρασε την εκτίμησή του για το έργο που έχει επιτελέσει μέχρι σήμερα ο κ. Τζιτζικώστας στην Περιφέρεια

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του συζήτησαν για θέματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ