Κασίγιας: «Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα» - iefimerida.gr

Κασίγιας: «Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα»

Ίκερ Κασίγιας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε στο 0-0 με την Βαλένθια στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και είδε την Μπαρτσελόνα να την πλησιάζει στους τέσσερις βαθμούς, με τον Ίκερ Κασίγιας να παραδέχεται πως η ομάδα του μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα.

«Πιστεύω πως η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα, επειδή η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να μάχεται για τον τίτλο και εμείς ακόμη δεν έχουμε κερδίσει τίποτα. Ποτέ δεν είχαμε πει πως είχαμε κατακτήσει την Primera Division. Οι αντίπαλοι μας έχουν ακόμη πολλά παιχνίδια και εμείς δεν μπορούμε να ζούμε με τη διαφορά των οχτώ ή των δέκα βαθμών», τόνισε αρχικώς ο 30χρονος τερματοφύλακας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ισοπαλία με την Βαλένθια:

«Κανείς δεν περίμενε ένα αρνητικό αποτέλεσμα στο Μπερναμπέου, ήταν ένα δύσκολο και καλό παιχνίδι, από αυτά που θέλει ο κόσμος να παρακολουθεί από το σπίτι του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ