Europa League: Οι ενδεκάδες στο ματς ΠΑΟΚ-Βίντι - iefimerida.gr

Europa League: Οι ενδεκάδες στο ματς ΠΑΟΚ-Βίντι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε στην Τούμπα τη Βίντι για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την Βίντι στην οποία οι "ασπρόμαυροι" με νίκη θα κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Οι 11 του Λουτσέσκου: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Τόσκα, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Καρέλης, Κρέσπο, Λημνιός, Σάκχοφ, Κάνιας. Στον πάγκο βρίσκονται οι: Ρέι, Πρίγιοβιτς, Βέρνμπλουμ, Μπίσεσβαρ, Χατσερίντι, Ουάρντα, Λέο Ζαμπά.

Με σχηματισμό 5-3-2 θα παραταχθεί η Βίντι απέναντι στον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική του Europa League. Ο τεχνικός της Βίντι επιλέγει να παρατάξει την ομάδα του με σχηματισμό 5-3-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ του Ράζβαν Λουτσέσκου που αγωνίζεται με 4-2-3-1. Συγκεκιρμένα ο Μάρκο Νίκολιτς κάτω από τα δοκάρια επέλεξε τον Κόβατσικ, στο κέντρο της άμυνας η Βίντι θα αγωνιστεί με τους Γιούχαζ, Πάολο Βινίσιους, και Νέγκο. Στο δεξί άκρο της άμυνα θα βρίσκεται ο Φίολα ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Στοπίρα. Στο κέντρο για τους Ούγγρους θα βρίσκονται οι Πατκάι, Χαντζιτς και Μιλάνοφ. Ενώ το δίδυμο για την επίθεση της Βίντι θα είναι οι Σκέποβιτς και Χούζτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ βιντι ενδεκάδες Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ