ΚΙΝΑΛ για Κοτζιά-Καμμένο: Ας μας πει ο Τσίπρας ποιος είναι ο συκοφάντης και ποιος ο ψεύτης - iefimerida.gr

ΚΙΝΑΛ για Κοτζιά-Καμμένο: Ας μας πει ο Τσίπρας ποιος είναι ο συκοφάντης και ποιος ο ψεύτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να πάρει θέση στην δημόσια αντιπαράθεση Κοτζιά-Καμμένου για τα όσα διημείφθησαν στο υπουργικό συμβούλιο, καλεί τον πρωθυπουργό το Κίνημα Αλλαγής.

Ο τέως υπουργός Εξωτερικών έχει υποστηρίξει δημοσίως, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ότι ο υπουργός Αμυνας μίλησε μέσα στο υπουργικό συμβούλιο για χρηματοδοτήσεις του Τζορτζ Σόρος προς την κυβέρνηση για «να αγοράσει ξένους». Τις αιτιάσεις αυτές αρνήθηκε με δημόσια δήλωσή του ο Πάνος Καμμένος.

«Ο κ. Κοτζιάς αναφέρει δημοσίως τις καταγγελίες Υπουργού (που έγιναν μέσα στο Υπουργικό Συμβούλιο) περί χρηματισμού της Κυβέρνησης από τον Σόρος και ο Υπουργός – μαζί με το γνωστό δεκανίκι του – το αρνείται κατηγορηματικά» αναφέρει το ΚΙΝΑΛ και προσθέτει: «Ας μας πει επιτέλους ο σιωπών Πρωθυπουργός ποιος είναι συκοφάντης ή ποιος είναι ψεύτης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ