Xάρβαρντ: Οι 10 αποτελεσματικές κινήσεις για υγιή απώλεια βάρους - iefimerida.gr

Xάρβαρντ: Οι 10 αποτελεσματικές κινήσεις για υγιή απώλεια βάρους

Ενα ισορροπημένο γεύμα/ Φωτογραφία:
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φθινόπωρο θα πει «αποφάσεις», «ανανέωση», «επανεκκίνηση», «λύσεις». Είναι μια εποχή γεμάτη νέα ξεκινήματα και δράση.

Επανακαθορίζουμε την σχέση μας με τον εαυτό μας, θέτουμε στόχους και βάζουμε τα δυνατά μας για να τους επιτύχουμε. Σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Πολλοί από εσάς, μετά το καλοκαίρι, βάζετε στο μικροσκόπιο τις διατροφικές σας συνήθειες και ο στόχος για απώλεια βάρους γίνεται μέρος της καθημερινότητάς σας. Δίαιτες υπάρχουν πολλές αλλά διαφορετικά κριτήρια καθορίζουν ποια πραγματικά σας ταιριάζει.

Πριν αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες για να χάσετε βάρος, η καλύτερη και η πιο ασφαλής δίοδος είναι η γνώμη ενός ειδικού. Σε άρθρο που διαβάσαμε στο Harvard Health Blog, αναλύονται οι τρόποι που μας βοηθούν να χάσουμε βάρος, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο τις λειτουργίες του οργανισμού μας.

Η «ισορροπία» είναι η λέξη-κλειδί στην προσπάθειά μας. «Η ηλικία, το φύλο, ο σωματότυπος, θέματα υγείας, η άσκηση, γενετικά χαρακτηριστικά, προηγούμενες εμπειρίες με απώλεια βάρους και διατροφικές επιλογές μπορούν να επηρεάσουν την ικανότητα του ατόμου να χάσει βάρος και να μην το ξαναπάρει» αναφέρεται χαρακτηριστικά. Aυτές οι 10 συμβουλές μπορούν να βοηθήσουν το άτομο να χάσει βάρος με υγιή τρόπο.

Οι 10 αποτελεσματικές κινήσεις για υγιή απώλεια βάρους σύμφωνα με το Χάρβαρντ, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απώλεια βάρους Διατροφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ